Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zdrowe przekaski dla dzieci .spacer

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 letnie dziecko, z ktorym czesto spaceruje. I ono w czasie spaceru - nawet teraz w listopadzie, lubi sobie cos zjesc. Daje mu rozne chrupki - gryczane, kukurydziane, owsiane. Czy macie pomysl, co jeszcze mozna dziecku dac? Najlepiej cos z warzywami.. ?

Gość gość
Żadne. Butelka wody tylko. Normalne posiłki wystarczą, nie ucz dziecka, że musi cały czas gębą ruszać bo to prosta droga do problemów.

Gość gość
chipsy warzywne domowe ciastka owsiane

Gość gość
Tez mam 2latka ale moj na spacerze zajety jest zbieraniem kamyczkow/galazek/lisci i nawwt nie zapyta o jedzenie czasem wola o wode. Przeciez 2latek spacerujac odkrywa swiat no chyba ze ty go prowadxisz za raczke i nie dajesz nic dotknac/poznac tylko podsuwasz jedzenie zeby przypadkiem sie nie ubrudzil. A ze zdrowych to kawaleczki marchewki/papryke/ogorka, owoce, rodzynki, orzechy

Gość gość
maaaDki wzywaamy waas !!!

Gość gość
Ja zabierałam warzywa pokrojone w słupki

Gość gość
a nie mozesz z nim wychodzic po posilku jak bedzie najedzony? A na spacer to tylko cos do picia, np. ciepla herbate w termosie jesli jest zimno.

Gość Sleszsz
do jedzenia na spacerku jak dla mnie najlepsze sa produkty firmy Holle - zwłaszcza deserki w tubkach (to zawsze dodatkowa porcja owoców) albo chrupki bezcukrowe i bez soli. Holle to moja ulubiona firma, bo produkty przez nich tworzone nie zawierają soli ani cukru i większośc znich jest bezglutenowa. Dla alergików to jak znalazł!