Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zlewanie przez dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie. Otóż poznaje dziewczyny przez internet (wiem ze to jest totalną głupota i chyba po raz ostatni tak robię). Pierwsza dziewczynę nazwę ją x , poznałem przez neta 2 lara dużo spiec kłótni podejrzeń na koniec zdrada, druga dziewczyna nie wiedziała czy sie zakochała czy nie , pol roku 2 razy wracaliśmy. Potem byli gorzej, dziewczyna ktora zgodziła sie na spotkanie, na randkę, przestała pisać , nie przyszła, olała temat. Poznałem inną fajna umówiliśmy sie, i . Przestała pisać wkurzyłem sie i powiedziałem co o tym sądzę , urwała kontakt.Piąta dziewczyna niby fajnie ok, umówiliśmy sie czekam na odpowiedz czy ms czas (miała mi dać znać), nadszedł dzien spotkania nie pisz wbić, olała temat. Szósta dziewczyna, fajna, ułożona, tylko czuje ze w wiadomościach mnie olewa, często nie rozumiem jej śmiechów, wiecie taka ukryta ironia, czuje ze mnie zlewa często pisze ze nie ma czasu, napisze jutro,. Ja musze pierwszy pisać, nie wiem co o tym sądzić. Może soe mylę bo z ostatnia znamy soe 3 dni, ale cis czuje ze skończy się tak samo ☹

Gość gość
Przez internet nie poznasz wartościowej dziewczyny. Skończ z tym powiedz ze dajesz sobie spokój. Ty sie tylko miotasz od jednej do drugiej, i tak naprawdę nigdy nie jestes szczęśliwy. Wyjdź do ludzi. Zbyt dużo czasu marnujesz na bezsensowne angażowanie się. Ta ostatnia dziewczyna cię ewidentnie olewa, jeśli nie rozumiesz jej "humoru" to chyba się nie dogadacie bo ona w każdej rozmowie będzie miała jakiś podtekst by zażartować. Zbyt szybko sie angażujesz w to co mógłbyś zainwestować np. W poznanie ludzi. Zachowanie tych dziewczyn to pokaz ignorancji, albo granie na emocjach, jakiś test ci test?być może, nie rozgryzaj tego. Zawsze relacja internetowa nie będzie miała tego realnego pierwszego spotkania sie, tego błysku. Jeśli chcesz poznac dziewczynę to odradzam internet, czy grupy na Facebook u. A takie nie odpisywanie to jest dziecinne, i w mojej ocenie to okazywanie braku szacunku, zacznij od wychodzenia do ludzi, nie rob tej całej szopki w intrenecie na poznawanie dziewczyn, które i tak maja cię w poważaniu. Szanuj siebie.

Gość gość
Bo dziewczyny na necie to typowy przyklad maja facet ale jedni sa od gadania a drudzy od ru..hanja. Ich facet poza bzykaniem ma ich serdecznie dosyc. Inne kobiety nie chce sluchac tych glupot za to na necie pelno jest napalencow z ogromna wyobraznia ktorzy beda wysluchaiwc tego belkotu analfabetek z przejeciem i ciagle komplementujac jakie to madrosci. Po prostu na necie pelno jest znudzonych kobiet w zwiazkach ktore niczego oprocz zbijaczy nudy nie szukaja. A malo jest desperatow ktorzy beda sluchac ich belkotu?

Gość gość
Powiem tak jedna mnie okłamała, juz sie umówiliśmy bylo ok, gdy nagle zaczęła zlewać , nie pisać odpisywała po kilku dniach, a potem przyznała sie ze ma kogos innego na oku