Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anna998

oszust Damian na badoo

Polecane posty

witam uważajcie na oszuta Damiana z badoo ma 28 lat. jest z białej tak naprawde ma rodzine. opowiada ckliwe historie ze szuka kogos do zycia delkaruje sie ze chce stalego zwiazku i dzieci a tak naprawde szuka na boku panienki. jest oszustem matrymonialnym poniewaz proponuje kobietom wspolne mieszkanie po czy robi wszystko by kobieta podpisala umowe najmu a on nie chce miec na glowie zadnych umow ani rachunkow. w moim przypadku skonczylo sie znajomosc na tym ze zmuszal mnie do podpisania umowy najmu ale nie jestem taka glupia jak myslal i w pore sie wycofałam. jesli trafiliscie na tego oszusta piszcie do mnie razem zrobimy wszystko zeby zalatwic bydlaka

Gość gość
ostrzegam przed kontem Tomasz 45 Gryfino Badoo, facet nie jest oszustem w sensie ze naciąga na kase czy seks ale ma za sobą kiepską rodzinną przeszłosć i jest rozwodnikiem obarczonym chorą niezrównoważoną psychicznie córką, ona kłamie wyzywa ludzi jest agresywna, z nią zadna kobieta nie wytrzyma,trzymac sie z daleka od niego bo nic dobrego Was z nią nie czeka.....

Gość Oszukana nowe mazowieckie

Witajcie kobiety pisze ten post poniewaz na badoo jest duzo oszustow im chodzi tylko zazwyczaj o lozko byle by wykorzystac w kazdy sposob  uwazajcie na Marcina Witkowskiego ma 40lat on mieszka Sulki ale w wiadomosciach pisze zawsze ze z Wegrowa  zdjecie ma w okularach profilowe w koszuli  bialej bedzie Wam mowil piekne slowka jak to on chce mniec zone rodzine ze sam jest  ze mamusie ma  strasznie chora jak chcialam poznac jego matkie nawet mnie nie zaprosil bo zekomo mieszkal w zlych warunkach  a potem.mowil mi przykre zeczy ze sue mnie wstydz itd a sam piekny nie jest u dwoch rak ma krotsze palce  i u jednej nie ma  w zeczywistosc to i religije wykorzystuje do celu w domu sie modli po posilku wieczorem kleka na kolna i pokazuje jaki jest religijny  Mnie zrobil dziecko po krotkim czasie  do ktorego wogole sie nie chce przyznac  a ciaza to sa dopiero poczatki niestety sprawe bede toczyla w sadzie nie dosc ze wyzywal nas i moje dziecko ktore mam  juz jedno wyzywal od najgorszych Bedac ze mna zaczepial inne dziewczyny mlodsze skad wiem bo przedtrzepalam mu telefon od tamtej pory strasznie mi ubliza w   smsach ktore trzymam Nie dajcie mu sie oszukac potem bedzie Was ponizal i mowil o was najgorsze zeczy i o waszych dzieciach   

1 minutę temu, Gość Oszukana nowe mazowieckie napisał:

Witajcie kobiety pisze ten post poniewaz na badoo jest duzo oszustow im chodzi tylko zazwyczaj o lozko byle by wykorzystac w kazdy sposob  uwazajcie na Marcina Witkowskiego ma 40lat on mieszka Sulki ale w wiadomosciach pisze zawsze ze z Wegrowa  zdjecie ma w okularach profilowe w koszuli  bialej bedzie Wam mowil piekne slowka jak to on chce mniec zone rodzine ze sam jest  ze mamusie ma  strasznie chora jak chcialam poznac jego matkie nawet mnie nie zaprosil bo zekomo mieszkal w zlych warunkach  a potem mowil mi przykre zeczy ze sie mnie wstydzi itd a sam piekny nie jest u dwoch rak ma krotsze palce  i u jednej nie ma palcy   w zeczywistosci  to i religije wykorzystuje do celu w domu sie modli po posilku wieczorem kleka na kolna i pokazuje jaki jest religijny  Mnie zrobil dziecko po krotkim czasie  do ktorego wogole sie nie chce przyznac  a ciaza to sa dopiero poczatki niestety sprawe bede toczyla w sadzie nie dosc ze wyzywal nas i moje dziecko ktore mam  juz jedno wyzywal od najgorszych Bedac ze mna zaczepial inne dziewczyny mlodsze skad wiem bo przedtrzepalam mu telefon od tamtej pory strasznie mi ubliza w   smsach ktore trzymam Nie dajcie mu sie oszukac potem bedzie Was ponizal i mowil o was najgorsze zeczy i o waszych dzieciach   

1 minutę temu, Gość Oszukana nowe mazowieckie napisał:

Witajcie kobiety pisze ten post poniewaz na badoo jest duzo oszustow im chodzi tylko zazwyczaj o lozko byle by wykorzystac w kazdy sposob  uwazajcie na Marcina Witkowskiego ma 40lat on mieszka Sulki ale w wiadomosciach pisze zawsze ze z Wegrowa  zdjecie ma w okularach profilowe w koszuli  bialej bedzie Wam mowil piekne slowka jak to on chce mniec zone rodzine ze sam jest  ze mamusie ma  strasznie chora jak chcialam poznac jego matkie nawet mnie nie zaprosil bo zekomo mieszkal w zlych warunkach  a potem mowil mi przykre zeczy ze sie mnie wstydzi itd a sam piekny nie jest u dwoch rak ma krotsze palce  i u jednej nie ma palcy   w zeczywistosci  to i religije wykorzystuje do celu w domu sie modli po posilku wieczorem kleka na kolna i pokazuje jaki jest religijny  Mnie zrobil dziecko po krotkim czasie  do ktorego wogole sie nie chce przyznac  a ciaza to sa dopiero poczatki niestety sprawe bede toczyla w sadzie nie dosc ze wyzywal nas i moje dziecko ktore mam  juz jedno wyzywal od najgorszych Bedac ze mna zaczepial inne dziewczyny mlodsze skad wiem bo przedtrzepalam mu telefon od tamtej pory strasznie mi ubliza w   smsach ktore trzymam Nie dajcie mu sie oszukac potem bedzie Was ponizal i mowil o was najgorsze zeczy i o waszych dzieciach   

Gość Gosc Oszukana nowe maz

Zapomnialam dodac Fecebook Marcin Witowski Siedlce Sulki Wierzbno a pisze ze z wegrowa jest a tak naprawde mieszka w Sulkach okolice  tez ma tam zdjecie w okularach bialej koszuli nawet na fb potrafi  zaczepiac inne niewinne dziewczyny i mowi to samo co mnie mowil szuka stalego zwiazku chce rodzine zone a to nie prawda mnie zrobil dziecko i sie nie chce przyznac   jemu tylko o seks chodzi nie o rodzine kazdy moze sie zlapac na piekne slowka on ma 40lat tak jak i na badoo Prosze nie piszcie  do niego 

Gość Gosc Oszukana nowe maz

Zapomnialam dodac Fecebook Marcin Witowski Siedlce Sulki Wierzbno a pisze ze z wegrowa jest a tak naprawde mieszka w Sulkach okolice  tez ma tam zdjecie w okularach bialej koszuli nawet na fb potrafi  zaczepiac inne niewinne dziewczyny i mowi to samo co mnie mowil szuka stalego zwiazku chce rodzine zone a to nie prawda mnie zrobil dziecko i sie nie chce przyznac   jemu tylko o seks chodzi nie o rodzine kazdy moze sie zlapac na piekne slowka on ma 40lat tak jak i na badoo Prosze nie piszcie  do niego