Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstania powroty..

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak 29 l po dwóch latach mieszkania razem a wczesniej parę lat związku zaczął przy klotniach rzucać tekstami trzeba sie rozstać itd ja czułam się tak jakby powstawał problem a on nie chce go rozwiązywać tylko woli odpuścić. No mówiłam parę razy że to nie fair że tak mówi że co będzie jak serio bd poważna sprawa skoro przez sprzątanie, moja mamę itd już chce rozstania? Kilka razy po tych słowach uciekalam mieszkać do mamy to był błąd bo jego to bolało.. tym razem też tak samo.. po kłótni trzeba się rozstać poszłam do mamy nie miałam siły.. potem próbowałam to wyjaśnić powrotu już za późno. Jego denerwowalo moje ucieknie do niej.. chyba ze wstydu przed moją rodziną już tego powrotu nie chciał? Teraz mieszkamy osobno i czuje ze mnie kocha.. pisał, mówił że mogę na niego liczyć że nie chce być wrogami.. co robić? Ciągle o nim myśle i kocham go bardzo.. oprócz głupich kłótni było między nami cudownie.. pomóżcie nie mogę przestać o tym wszystkim myśleć nie dociera to do mnie ze mamy nagle żyć osobno.

Gość gość
Tylko przy wspolnej terapii mozecie popracowac nad twoimi ucieczkami. Wy nie rozmawiacie o problemie a ty zamiast sama stawic czola sprawie to juz ucieczka do mamusi. Praktycznie od dawna jestescie osobno, gdzie to cudowne?

Gość gość
Jego to bolało.,... to są najgłupsze słowa jakie kobieta może powiedzieć po rozstaniu. Bo 1 nie siedzi facetowi w głowie i nie wie 2 jakby go to tak bolało to by nie doprowadzał do sytuacji.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o Tobie myśli, co czuje, co robic w takiej sytuacji, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tak.. ale mój chaos w życiu, nic nie ogarnięte.. wszystko zaczęte nie skończone.. czemu miałbym ktoś chcieć z taką jak ja być? On był do mnie cierpliwy.. ale ile można? Czy myślicie jak uporządkuje moje życie to on zechce powrotu? Tak tego żałuje..