Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolegazpracy

Kolega i jego żona.

Polecane posty

Gość kolegazpracy

Mamy nowego kolegę w pracy, w sumie jest ok, sęk w tym, że jest żonaty z moją byłą dziewczyną. To było dawno, jeszcze w LO ale jakby nie było, to ze mną straciła dziewictwo. Teraz nie wiem, jak się zachować, co powiedzieć, gdy zapyta, czy znam jego żonę ?

Gość gość
Prawdę. Szczegółowe zdradzić nie musisz. Przecież to było dawno.

Gość kolegazpracy
Nie wiem czy i co mu powiedziała. „Przechodziliśmy” prawie 3 lata ale ja np. mojej dziewczynie nic nie opowiadam. Mam nadzieję, że ona również, nie mam ochoty na jakieś wykręcające odpowiedzi.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy ona mu o tobie powiedziala lub powie czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gwoli wyjasnienia
Dopoki kolega sam nie zacznie tematu to nic nie mow. Moze cos tam wie i wiecej wiedziec nie chce. Uszanuj to! Nie wierze, ze bedzie chcial znac szczegoly, bo i po co? Moze sie przeciez zapytac zony jesli go to juz tak interesuje. Chyba zauwazyl, ze zona nie byla dziewica :)

Gość kolegazpracy
Wyjechałem z rodzinnego miasta, nie pomyślałbym, że wyjdzie za mąż w mieście, w którym się osiedliłem. Co za zbieg okoliczności. Nie przypuszczałem, że jeszcze kiedyś o niej usłyszę.