Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rudy frajer

Jestem rudy :(

Polecane posty

Gość Rudy frajer

Witam wszystkich. Otóż mam taki problem, że jestem rudy i nie mam szans u żadnej dziewczyny.. przyjdzie kiedyś jakaś moda na rudych chłopaków?? Pewnie nie :(

Gość Madzia1995
Oj :( ja na przykład lubię rudych facetów! możemy się zgadać na kawę xd :D

Gość gość
No i super, że jesteś rudy. Ja uwielbiam rudych facetów, szczególnie jeśli w pakiecie z rudością dostali też ładną twarz. A jak jeszcze są do tego piegi <3 uwielbiam!

Gość gość
żryj gruz rudy cwelu takich to sie powinno utylizowac i w ogole im zabrac dostep do internetu wez sie zabij czlowieku.

Gość Karina 97
Do gościa powyżej. Masz jakiś problem ze sobą?

Gość Karina 97
Pewnie temu rudemu chłopakowi do pięt nie dorasta aż..

Gość Rudy Frajer
Karina dziekuje,ze mnie bronisz ale on ma rację.Musze ze sobą skonczyc.Zegnam was wszystkich serdecznie. Dobranoc

Gość gość
No to jesteś unikalny. Rudych jest niewielu i z tego się ciesz.

Gość gość
Rude jest wredne (taki bonus)

Gość gość
Rudzi ludzie są fałszywi, mają wredne charaktery, knują i są podli. To nie obiegowa opinia a konstatacja wielu lat z życia rudych. Także autorze współczuję. Rozumiem nie łatwo być rudym i ciągłe nabijanie z ciebie może irytować. Ale taka jest prawda, nawet pierwszy wpis Madzia1995 jest przykładem takiej polewki. Pewnie na dodatek masz rdzawą piegowatą cerę i zielone małe oczka w rudej otoczce, współczuję.

Gość gość
gość dziś - pieprzenie. Od lat żyję z rudzielcem i nie widzę tego fałszu, podłości i knucia. Wprost przeciwnie, widzę wrażliwego człowieka, któremu ludzie ostro dali w kość, tylko dlatego że jest rudy. A rude jest piękne. Szczególnie w połączeniu z mleczną cerą, piegami i zielonymi oczami. Mój ma akurat niebieskie, co nie zmienia faktu, że połączenie jest cudne i nie zamieniłabym go na żadnego innego. Autorze, głowa do góry - rudzi są super!

Gość gość
i nie zamieniłabym go na żadnego innego x Widzisz właśnie, bo ich knucie i przebiegłość przejawia się zjednaniem, owinięciem wokół palca, dopiero potem dowiesz się jak będzie z późno, wtedy gdy to on zamieni cię na inną. A niebieskie oczy u rdzawych to katastrofa. Najpewniej ma ukryte maniakalno-faszystowskie podejście do uchodźców.

Gość gość
Gdyby takie miał, to by się ze mną nie ożenił :) Może nie jestem uchodźcą, ale imigrantką w jego kraju.

Gość gość
I wszystko jasne. Bariera językowa ułatwia mu zadanie. Z pewnością dogadujecie się na migi, ale do pełnego zrozumienia jego intencji konieczne jest to czego nierzadko brak tym, którzy biegle rozumują w ojczystym języku. To mogło cię zwieść a on Tobą manipuluje, nawet po tym co tu piszę do Ciebie mu kadzisz, omamił Cię. Rudy nigdy nie wymiga się od prawdy, ale zwykle jest za późno.

Gość gość
Nie, nie porozumiewamy się na migi. Mieszkam w tym kraju od wielu lat, skończyłam tutaj studia, pracuję i uczę w tym języku, więc nie mam problemów z komunikacją ani rozumieniem. Ty masz naprawdę jakieś dziwne, średniowieczne uprzedzenia, po prostu. Rudzi ludzie różnią się od innych po prostu stężeniem pigmentu, niczym więcej. Mają go więcej od blondynów, a mniej od ciemnowłosych i to jedyna różnica. Charakter nie ma nic wspólnego z kolorem włosów. Pod drabiną tez nie przechodzisz?

Gość gość
Przechodzę po drabiną ale rzadko. Aczkolwiek miałbym obiekcje by pod nią przejść gdyby postawił ją rudy. Sęk w tym, że taki na pewno po nic by jej nie stawiał. Z Tobą także tak jest. Wyobrażasz sobie to wszystko jest przeznaczenie. Ty w innym kraju, on już tam czekał i zakochałaś się. Ale rdzawy zawsze myśli naprzód, nie zdziwiłbym się gdyby to wszystko ukartował. Na twoim miejscu przeszukałbym jego telefon, na pewno knuje za plecami i udaje żebyś ty o niczym pojęcia nie miała. Popatrz na tego wyżej, zanim założył temat była już noc, na co wskazuje wpis z 11:22. A jednak wszyscy myśleli, że dopiero dzień wszedł. Zaplanował to.

Gość gość
To, że rudy to pikuś ale, że frajer?! Obrzydliwe!.. :O

Gość gość
Jakie przeznaczenie? Co ty pieprzysz? Dobra, chyba wolę nie wiedzieć. Have fun

Gość gość
Kurde jak mi sie podobaja rudzi faceci:-( jak jakiegos widze nie moge oczu oderwac ale niestety nigdy nie poznalam zadnego blizej zeby sprobowac poderwac.. Czasem tylko na ulicy widzialam a zachwycalam sie aktorami np Zack Ward