Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezwstydna siostrzenica męża mieszka u nas i chodzi bez biustonosza

Polecane posty

Gość gość

Co więcej stara się mi udowodnić że to ja jestem pruderyjna. Mamy synka 4 lata, córkę 7 miesiecy a siostrzenica męzą ma 17 lat. I chodzi sobie po domu bez stanika bo mówi ze tak byli wychowani. Mążmówi że jego to nie interesuje.

Gość gość
w uk wszystkie chodza bez stanika

Gość gość
ja tez chodze po domu bez stanika, co w tym dziwnego?

Gość gość
A ty masz ból doopy bo A - ma większe B - ma jędrniejsze C - ma ładniejsze

Gość gość
Bez stanika? Ale przypuszczam że jakieś ubranie jednak na sobie ma, np. bluzkę? Jeśli tak, to w czym problem? Jej sprawa. A jeśli chodzi i bez stanika i bez żadnego ubrania, świecąc swoimi wdziękami, to już inna sprawa. Ale jakoś wątpie żeby paradowała po domu pół naga. A może nie nosi stanika, bo ciężko jej dobrać odpowiedni, lub jej nie wygodnie, lub po prostu nie lubi. Jeśli nie łazi pół naga, to ja nie wiem w czym problem.

Gość gość
Chodzi BEZ BIUSTONOSZA! Potrafi w weekend zejsc do kuchni nago i siedziec z nami przy stole i jesc kanapki a jak siega po dzbanek mleka to piersi bewstydnie sie kolysza i dyndaja nad jedzeniem.

Gość gość
Chodzi BEZ BIUSTONOSZA! Potrafi w weekend zejsc do kuchni nago i siedziec z nami przy stole i jesc kanapki a jak siega po dzbanek mleka to piersi bewstydnie sie kolysza i dyndaja nad jedzeniem.

Gość gość
Bez stanika to jej szybko obwisną i ból autorki zniknie. Zaraz tu kilka wpisów się pojawi, że są takie, co latami chodzą bez i im nic nie obwisa. Jednak grawitacja robi swoje i po coś te staniki wynaleźli BP Autorko - kup sobie kilka megaseksownych staników u brafiterki i kilka fajnych bluzek, które podkreślony stanikami biust wyeksponują. Mężowi spodoba się kobiecy sexapeal, a gówniarskie tanie "seksi" będzie mieć w d***e.

Gość gość
Jak jej dwójka dzieci wisi ciągle na cyckach to Jak lepsza brafitterka nie pomoże. Prędzej skarpetki do nich dopasuje :). Dlatego taki ból kupra.

Gość gość
jestes o nia zazdrosna i tyle. Uwazasz, ze pokazuje swojej piersi, i ze maz bedzie sie na nia gapil. Stracisz pozycje w stadzie, to ona bedzie podziwiana kobieta. Wyluzuj

Gość gość
Czyli mam nie reagowac jak 17 lata z cyckami na wierzchu po mieszkaniu???

Gość gość
nie. z tego co mowisz, to "nie lata gola", tylko bez stanika. Musisz byc wredna baba.

Gość gość
Ma ładne cyce,które jej zazdrosvisz.

Gość gość
Ma ładne cyce, których jej zazdrościsz ! come back to school

Gość gość
Napisałam że jest GOŁA "Potrafi w weekend zejsc do kuchni nago". Rozumiesz? nie zakłada bluzki, nie zakłada biustonosza, od pasa w górę JEST GOŁA!

Gość gość
to ja juz nic nie kapuję z wpisu autorki to w koncu chodzi bez tanika bez niczego w amych spodniach majtkach czy czym tam czy ma jednak jakis podkoszulek lub cokolwiek? bo jesli chodzi tylko bez stanika to w pelni ja rozumiem bo sama tak chodzę a jesli bez niczego to by bylo troche ne na miejscu ale watpie bo kto normalny by tak robil

Gość gość
Jeszcze raz: chodzi po mieszkaniu w spodniach, kapciach ale bez stanika i bluzki. Czyli normalnie ma gołe piersi, widać jej sutki, itd... I ona tak chodzi!

Gość gość
no wiec teraz rozumiem ale to normalne nie jest raczej :/ zwróc jej uwage no przeciez to wasz dom tak?

Gość gość
Hahaha ale prowo

Gość gość
też tak myślę ...

Gość gość
Chora na leb dziewucha!co ona u was robi?pewnie z jakiejs wsi i chodzi w miescie do szkoly.Porozmawiaj z jej rodzicami, ja to bym powiedziala ze albo to ukroca albo niech se hotelu szuka.to nie jest normalne zachowanie

Gość gość
0/10 Wieje nudą :(

Gość gość
Jak ktoś chodzi po domu bez stanika to jest bezwstydny? :D

Gość gość
Czyli nie jest goła, tylko do połowy goła

Gość NieBedeJulia
Też nie nosze stanika bo nie lubię gdy mi coś uciska piersi ale mieszkam sama . Chociaż nie raz zdążyło mi się otworzyć drzwi kurierowi czy sąsiadowi w samej koszulce. Nie wstydzę się ale nie potrafilabym nago paradować po domu w którym jest obcy bądź o bądź mężczyzna i na dodatek male dzieci!!

Gość gość
Ja lubię nosić stanik. Jednak są dni upalne, chętnie zakładam koszulkę bez stanika (nie przezroczysta!) a wszyscy ludzie wlepiaja mi galy w cycki. Przepraszam za słownictwo ale to okropne. Przy upalach nie będę się męczyć w staniku, jednak niektórzy ludzie są wulgarni. I nie tylko mężczyźni, kobiety, nastolatki (dziewczyny). No nie rozumiem na co się tak patrzą. Cycki to cycki, wielkie mi halo.

Gość gość
Autorka jej zazdrości młodszego ciała