Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilakika

internet Opole

Polecane posty

Gość Kamilakika

Wiem, że jest tu dużo osób z Opola, bo nie raz z Wami rozmawiałam. Pomóźcie mi prosze z dwiema sprawami. Lumpeks z najlepszymi ubraniami dla dzieci, ewentualnie jakiś outlet, w Opolu? Jaki internet wybrać w Opolu? Przeprowadzam się i chce zmienić operatora

Gość AdNieswiec
Ja wypowiadałam się w wielu miejscach o Opolu. Może utworzymy nasz własny wątek

Gość EmiliaSzulc
Ja mieszkam w Opolu i od stycznia korzystam z oferty MegaNet-u. Jestem bardzo zadowolona :)

Gość Kamilakika
A jak wychodzi cenowo ten meganet? Lepiej niż orange itd ?

Gość Kroczyn
Dostawca lokalny to często najlepsze rozwiązanie. U mnie w Żninie korzystam z oferty firmy Elbonet (http://www.elbonet.pl/) i internet działa znakomicie. Nigdy nie mam problemów z przerywaniem łącza czy też wysokim pingiem. Polecam skorzystać z takiego rozwiązania.

Gość Namysłów opolsk wojew
Polecam internet MULTIPLAY Opole w Opolu jest internet MULTIPLAY 50 mega na sekundę wraz z telewizją i telefonem ps kojarzycie miasto Namysłów(województwo opolskie) ja mieszkam koło Namysłowa i tam też mam internet MULTIPLAY 50 mega na sekundę ale mam MULTIPLAY z Knurowa a w Opolu jest MULTIPLAY z OPOLA

Gość Pierdziawa to zupa fasolowa
Wybierzcie internet LTE Opole:)

Kamilalika a skąd do Opola się wyprowadzasz? Byłaś wcześniej w Opolu? Ja w Opolu byłem setki razy do Opola mam 50 km i słyszałaś o tym że 1 stycznia 2017 roku Opole decyzją rady ministrów z 19 lipca 2016 roku się powiększyło 1 stycznia 2017 roku i 12 wsi z 4 sąsiednich gmin zostało wbrew woli mieszkańców tych sąsiednich gmin i tych włączanych wsi przyłączone do Opola? Słyszałaś o tym?

Kamilalika a słyszałaś o takim mieście jak Namysłów (województwo opolskie) W Opolu jest wylotówka na Namysłów i drogą krajową numer 454 w kierunku elektrowni Opole można z Opola do Namysłowa dojechać Namysłów jest na północ od Opola i Namysłów jest znany z Browaru Namysłów w Opolu możesz sobie kupić piwo zamkowe, kuflowe czy złoty denar oraz Namysłów Pils z browaru Namysłów w sklepach np w Auchan itd :)

Słyszałaś o moim mieście?

Kamilalika a skąd właściwie jesteś? Słyszałaś o Namysłowie poczytaj moje powyższe komentarze A internet MULTIPLAY sobie chwalę :)

Kamilalika a słyszałaś o tym że 1 stycznia 2017 roku Opole decyzją rady ministrów z 19 lipca 2016 roku się powiększyło i 1 stycznia 2017 roku wchłoneło 12 wsi z 4 sąsiednich gmin wbrew woli mieszkańców tych sąsiednich gmin i tych włączanych wsi przyłączonych 1 stycznia 2017 roku do Opola i to zrodziło sprzeciw i mieszkańcy tych sąsiednich gmin do Opola nie mogą się z powiększeniem Opola pogodzić i protestują dalej bo mimo Tego że w konsultacjach społecznych 99 procent mieszkańców tych sąsiednich gmin i tych włączanych wsi do Opola było przeciwnych powiększeniu Opola a mimo tego Opole się powiększyło o 12 wsi z 4 sąsiednich gmin ps i elektrownia Opole od 1 stycznia jest w Opolu wcześniej elektrownia była w gminie Dobrzeń Wielki a dziś jest w Opolu ja do tej elektrowni mam 50 km i widzę tą elektrownie z Mojej wsi bo mieszkam w województwie Opolskim koło Namysłowa :) dokładnie 15 KM od Namysłowa mieszkam kojarzysz miasto Namysłów?

Gość kurczekG
a meganet to jest na swiatłowodach czy jak?

Gość Gosiaszulllc
@kurczekG Jest internet światłowodowy i radiowy :) Na stronie mozesz sprawdzić czy są u Ciebie światłowody :)

Kamilakika poczytaj oprócz tych innych komentarzy powyżej i poniżej również wszystkie moje powyższe komentarze pod nickiem"Namysłów Opolsk wojew "nawet te długie komentarze o Namysłowie i o tym że 1 stycznia 2017 roku Opole się powiększyło o 12 wsi z 4 sąsiednich gmin :)

Gość Od1stycznia Opole jest większe
Polecam MULTIPLAY Opole internet 50 mega na sekundę w ofercie jest też telewizja i telefon internet dobrze działa szybko i się nie zacina :)

Gość Od1stycznia Opole jest większe
Aha autorko pytałaś też się o jakiś outlet może sklep z ubraniami w Opolu to polecam duże galerie Handlowe w Opolu np Centrum Handlowe karolinka w Opolu na Wrocławskiej na przedmieściach Opola jest tam 117 sklepów i restauracji praktycznie wszystko z kilkoma wyjątkami pod jednym dachem jest tam też Leroy Merlin sklep Pierre Cardin Outlet Go Sport Outlet z outletów oraz polecam też centrum handlowe Solaris Center w Opolu na placu kopernika w centrum miasta jest tam 90 sklepów i restauracji oraz kino Helios a niedługo będzie w Solarisie 130 sklepów bo właśnie Solaris jest w trakcie rozbudowy i będzie mieć 40 nowych sklepów

Gość OD 2017r OPOLE JEST WIĘKSZE
Poczytaj w Google o CH Karolinka I Ch Solaris Center Oraz o CH Turawa park i zobacz jakie są tam sklepy i zobacz na mapach Google gdzie one się znajdują i zobacz dokładny adres i wpisz sobie w Nawigację ok?

Gość gość
Złodzieju nicków wypiertalaj

17:38 nie nie będę wypiërdalać!!! Odwal się i nie oddam tej kůrwie od Namysłowa co pisze pod nickiem kamilakika nicka bo tego kretyna nie znoszę i znosić nie będę 🖐️

Hej autorko obydwoje wiemy że to nie ja piszę z twojego nicku a ten debil ukradł twój nick i zarejestrował na niebiesko na przyszłość rejestruj nicki żeby Ci ich nikt nie ukradł mi już on wiele razy ukradł nick masakra