Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dam radę postawić dom bez kredytu??

Polecane posty

Gość gość

Mam działkę, 100 000, zarabiam ok 14 000, rodzice dają co miesiąc 2000 dodatkowo . Jak myślicie

Gość gość
Reklama reklamą,ale najdroższa jest robocizna...,firma!:D.Ja i wszyscy z mojej rodziny wybudowaliś my bez kredytu.Oczywiście trzeba mieć na początek i liczyć na własny przemysł.Jak się tego nie ma to trzeba zatrudniać FIRMY,no i brać kredyty co zniewalaja na resztę życia.Syn teraz budował dom (stan surowy zamkniety)85tyś,same materiały,ZERO tzw.fachowców.Widać że można.Kupiliśmy deski i stemple od gościa,ten sam stan,budowała firma:250 tyś! :D,na resztę musi wziąć następny kredyt!

Gość gość
Tak to możliwe tylko unikaj wszelakich firm, bo koszty wyjdą dwa razy większe jak się jakaś firemka dobierze do twoich pieniędzy. Wiadomo jak to z polakami, patrzą aby tylko wydoić frajera.

Gość gość
Nie tylko w Polsce tak jest,Budownictwo jest pracochłonne,nikt nie będzie tyrał na budowie z a dwa tyś na miesiąc!Wszystko można policzyć,dlatego uważam że można budować,ale trzeba liczyć na własny przemysł i pomoc bliskich,inaczej kredyt i firma!

Gość damian0987
To zależy jaki dom chcesz budować. Jeśli jednak to możesz się zwrócić do banku Raiffeisen po pożyczkę na dowolny cel. I nie pakuj się przypadkiem w chwilówki.