Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet odnosnie uczuc.

Polecane posty

Gość gość

Szanowne Panie,zastanawialo mnie czy ktoras z was odrzucala adoranta a dopiero po dluzszym czasie bez kontaktu dotarlo do was ze to wlasnie on byl tym jedynym?Ciekawi mnie jak takie historie sie zakonczyly u was :)

Tak. Miałam raz taki przypadek, koniec końców związaliśmy się, ale związek nie przetrwał nawet pół roku.

Gość gość
Przykro mi ze sie nie udalo :( Moze podzielisz sie z nami co spowodowalo ze pomimo iz go odrzucilas to jednak w pozniejszym etapie daliscie sobie szanse i ten zwiazek powstal pomimo wszystko? :)

Gość gość
Ja mam tak teraz. Odrzucilam Go, choc zdycham z tesknoty za Nim. Ale tak bedzie lepiej. Nie pasujemy do siebie.

Gość Teppic    No1
Jak byłem w liceum :D bujałem się strasznie w koleżance z treningów, Renacie. Nie kryłem się z tym, na tyle, na ile zakompleksiony chłopak był w stanie być otwarty. Na obozie w Chorwacji zdarzyła się między nami niefajna sytuacja, której szczegółów wam oszczędzę. Dość powiedzieć, że obóz trwał tydzień a przez 5 dni nie odzywała się do mnie. Kiedy po wakacjach wróciłem do szkoły, po jakimś czasie uznałem ten most za spalony. Renata napisała do mnie list. Rok później. W zasadzie wręczyła mi go osobiście, kiedy wracałem z klasą z jakichś zajęć niedaleko jej domu. 2m dalej stała moja ówczesna dziewczyna. Głupio tak odpisać komuś, kto zbiera się przez rok, żeby wyznać ci listownie miłość, że to raczej już po ptokach dawno xD

Gość gość
Też odrzucilam I zalowalam bo uczucie było z jego str ale tu nie mogło być szans na nic . Zonaty . Podeszłam do tematu racjonalnie.

Gość gość
15.44... Dlaczego uwazasz ze nie pasujecie do siebie?czy to jest wasza wspolna opinia czy tylko Twoja.Jezeli tylko Twoja to mysle ze warto sprobowac pomimo wszystko ;) Byc moze masz szczescie na wyciagniecie reki a nie chcesz go przyjac ;) Tepicc... Nie kochales jej wiec nie dziwie sie ze uznales to za spalony most.W pojeciu prawdziwej milosci cos takoego jak czas nie istnieje ;) ...

Gość gość
15.52... A gdyby sie rozwiodl to co bys zrobila? :)

Gość gość
15. 57 :) .. Nie odpusciłabym . A to było bardzo trudne .

Gość Teppic   No1
@ Mrzonki. Każde uczucie da się zabić, tak jak każde uczucie da się pielęgnować na czas nieokreślony. Czasem po prostu nie warto pielęgnować czegoś, czego druga strona od roku nie dogląda. Zresztą, nawet gdybym w momencie wręczenia listu nadal pałał do niej wielkim uczuciem, i tak bym z nią nie był, bo 1. byłem od niedawna w związku, i 2. mam zasady, a te mówią, że jestem konsekwentny w swoich decyzjach. Najlepsze, co można podarować drugiemu człowiekowi, jeśli ci na nim zależy, to możliwość odczucia konsekwencji jego własnych wyborów.

Gość gość
Malinka nie wiem co napisalas ale moglas mu dac do zrozumienia ze go nie chcesz :( faceci sie nie zaglebiaja e sens slow tylko biora to co jest im wprost przekazane ;) 15.59... Rozumiem ze nie macie kontaktu.Gdybys mimo wszystko teraz sie dowiedziala jakos ze sie rozwiodl to czy probowalabys od poczatku? ;)

Gość gość
A któraś odrzuciła wolnego i żałuje?

Gość gość
Ja odrzuciłam wolnego. Tęsknie za nim.

Gość gość
Teppic to nie sa mrzonki.Rozumiem Twoje podejscie do sprawy ale chcialbym bys zrozumial ze nad pewnymi sprawami nie ma sie wladzy.I tu wlasnie ta tak zwana wolna wola staje sie mrzonkami.W Twojej historii nalezy sie gleboki poklon tej dziewczynie ze napisala taki list i ze nie poddala sie obyczajowosci ze skoro jest dziewczyna to jej nie wypada.Rozumiem ze miales juz kogos innego w tamtym momencie wiec to nie mialo sensu aczkolwiek to co napisales w drugim punkcie jest juz tylko i wylacznie zemsta.Stad nie ma mowy o prawdziwym uczuciu poniewaz jesli sie kogos naprawde kocha to chce sie dla tej osoby to co najlepsze ;)

Gość gość
To moja opinia. To babiarz i klamca nie sadze by nam sie udalo. Po co mam pozniej cierpiec jeszcze bardziej? Gosc z 15:44

Gość gość
15-52 twoja decyzja. Nie to nie.

Gość gość
Czyli stosujesz profilaktyke ;) Tylko czy masz dowody zeby podeprzec swoje argumenty czy to sa tylko Twoje domysly? ;) Faceci tez lubia stosowac gierki ;)

Gość gość
16:23 a czemu go odrzuciłaś ? starszy czy młodszy byl ?

Gość gość
Domysły raczej nie bo sam mi to i owo opowiadal. A ze klamca wyszlo w trakcie znajomosci ( w jednej sprawie ). Wiec stwierdzilam ze taki chlop to nie na moje nerwy i ze tak bedzie lepiej dla mnie ;-)

Gość gość
17.01... Wciaz nie masz konkretow.To ze opowiadal to nie znaczy ze musi to byc prawda.Apropo klamstwa...czasem sie go uzywa w dobrej wierze ;) czy tym klamstwem zrobil Ci krzywde czy poprostu go odrzucasz tylko przez to ze sklamal?

Gość gość
Mogła go odrzucić za jedno i drugie. Kłamstwo tylko spotęgowało efekt :)

Gość gość
Zranil mnie tym i wystarczylo. Mowil ze jestem jedyna a na boku z 10 z ktorymi pisal :O nie sądzę by to byla gierka ktora miala sprawic bym byla blizej niego. Tym bardziej ze gdy urwalam kontakt nie staral sie zbytnio go odzyskac wiec.... ;-) bywa. Pomylilam sie.

Gość gość
16.58 z powodu braku szczerości i nieokreślenia swoich oczekiwań. Młodszy.

Gość gość
Ale to ze pisal z innymi to jeszcze nie oznacza ze zdradza,Ale skoro sie nie staral odzyskac kontaktu to chyba raczej dibrze ze zerwalas znajomosc ;) gdyby kochal to by zrobil cos w tym kierunku ;)

Gość gość
Otoz to ;-) choc tesknie za nim, ale wiem ze to minie tym bardziej ze na brak powodzenia nie narzekam na ogół i ktoś odpowiedni sie zjawi predzej czy pozniej ;-)

Gość gość
A on kogos ma teraz? ;)

Gość gość
Owszem ma :)

Gość gość
A jak to jest u Ciebie? ;) Tez masz kogos? ;)

Gość gość
Tak tez mam ;)

Gość gość
Mimo to tesknisz za innym ;) Nie lepiej byc samemu/samej niz pchac sie w kolejne zwiazki bez rokowan? Bo przyznaj szczerze ze nie czujesz czegos wielkiego do swojego obecnego partnera ;) natomiast uczucie tesknoty za tym innym jest mocniejsze ;) czyz nie? ;)