Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie odzywał się 5 dni co byście zrobily?

Polecane posty

Gość gość

Co prawda jeszcze chyba nie jestesmy do konca parą i ja tez sie nie odzywałam, ale nie wiem co mam o tym myslec bo wczesniej odzywał sie kika razy dziennie przez 2 miesiace- tyle sie znamy. I teraz poszlismy do lozka 3 raz. I od ostatniego razu milczał, ja też nie pisałam bo nie chcialam sie narzucac. I teraz on mi napisał coś takiego: " Witaj Kochanie ;) już 5 dni uplynelo od naszego spotkania. Nieraz chciałem napisać, ale było mi glupio. Może dlatego, ze mialem wielkie oczekiwania co do naszego seksu, a czuje ze sie nie sprawdzilem. Mimo to mnie się podobało i jak będziesz chciala i mogla sie spotkac postaram sie miec dla Ciebie wiecej czasu niz mialem ostatnio. Caluje mocno i pozdrawiam". Co do tego seksu to faktycznie szybko sie spuscil i pozniej dopytywał czy sie mi podobalo tzn. po seksie, jak dla mnie bylo ok, ale myslicie, ze to byl prawdziwy powod nie odzywania sie ? czy to sciema? I na moim miejscu co byscie mu teraz odpisaly, opieprzyc go dlaczego sie nie odzywał? Przez te 5 dni sie martwilam i myslalam ,ze to juz koniec miedzy nami :(

Gość gość
podnoszę

Gość gość
Przeprosił. Pochwalił. Nie stwarzaj.

Gość gość
bajkopisarz jakby mu zależało to by pisał na drugi dzień daruj sobie

Gość szry
17:08 autorka rowniez nie pisala. czyli autorce nie zalezy. czyli facet ma obowiazek olac. tak na marginesie nie sa w zdanej bardziej zwiezlej relacji, ale pewnie to ROWNIEZ umknelo. ewentualnie jestes ograniczonym umyslowo czlowieczkiem obwiniajacym za kazdym razem tylko jedna, dokladnie okreslona strone. normalny nazim biologiczny, od takich jak ty to sie trzeba w takim wypadku izolowac.

Gość gość
facetowi mogło być faktycznie głupio po seksie jeśli się nie sprawdził... ja bym na Twoim miejscu kontynuowała znajomość. 5 dni to nie tragedia, tym bardziej, że nie jesteście parą.

Gość gość
Czul ze nie sprawdził sie. W tym wypadku kontynuuj znajomosc

Gość gość
"mialem wielkie oczekiwania co do naszego seksu, a czuje ze sie nie sprawdzilem. Mimo to mnie się podobało i jak będziesz chciala i mogla sie spotkac postaram sie miec dla Ciebie wiecej czasu niz mialem ostatnio." xxx Dla mnie to znaczy: Sorry ze tak szybko sie spuscilem ale i tak bylo fajnie bo faceci i zawsze maja orgazm - jak sie spotkamy nastepnym razem to postaram sie poroochac dluzej - jak sie postarasz to moze tez bedziesz miala orgazm.

Gość gość
Autorko, ty sobie poukładaj w głowie pare rzeczy. Spotykacie sie, seks, a ty sie nie odzywasz do niego, bo nie chcesz sie narzucać?:O

Gość gość
Ale jak sie spotkaliscie to mu sie narzucalas na fujarke!

Gość gość
Nie rozumiem - spicie ze soba a nie wiesz czy jestescie w zwiazku?

Gość gość
5 dni się martwiła i nie napisała do niego ;DD

Gość gość
Cały on ☺

Gość gość
Zrób mu loda przed stosunkiem to będzie dłużej :-P

Gość gość
Jak mam to zrobić, on się boi że mu odgryzę :-(

Gość gość
...niespecjalnie podczas orgazmu

Gość gość
Powiedziałabym żeby spiertalal