Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darciazjawa

Jak być modną?

Polecane posty

Gość Darciazjawa

Cześć, nazywam się daria i mam 12 lat. Chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej. Nauczyciele, rodzina niektórzy koledzy mówią mi że jestem bardzo ładna. (Ja też tak uważam) opiszę mój wygląd zewnętrzny mam włosy prawie do pępka brakuje ok. 6 cm, kolor to dosyć ciemny brąz, kształt twarzy to coś pomiędzy owalną,okrąglą a podłużną, mam duże szaro zielone oczy ciemne brwi i długie rzęsy. Mam średniej wielkości prosty nos, bardzo duże usta. Karnacja jasna i na policzku pieprzyk. Mam obecnie 166 cm wzrostu i 45 kg wagi. Mam średnie wcięcie w talii, biodra średnio szerokie, płaski brzuch ramiona nie szerokie i nie wąskie, zgrabne nogi nie za chude nie za grube rozmiar buta 38_ 39. Mam zero pośladków są bardzo płaskie. Rozmiar stanika to aa 65. Mam małe problemy z cerą raz na jakiś czas wyskoczy jakiś pryszcz. Chcę się dowiedzieć co zrobić żeby być bardzo modną i ładną dziewczyną chcę żeby wszyscy mi zazdrościli. Mam nadzieje że tutaj dostane odpowiedz.

Gość gość
Szukaj inspiracji na stronach sklepów dla nastolatek bershka, sisnay. Przeglądając strony znajdziesz mnóstwo modnych ubrań i zestawów, na pewno coś ci się spodoba. Jesteś szczupła , możesz nosić wiele rzeczy. Płaskie pośladki ukryj nosząc spódniczki i sukienki rozkloszowane lub marszczone od pasa, spodnie z kieszeniami na pupie. Do wąskich spódniczek i spodni rurek długie bluzki, bluzy, swetry zakrywające pośladki, są takie modele z rozcięciami po bokach i dłuższym tyłem.

Gość gość
Dobre pytanie! ;-) Ja stawiam przede wszystkim na idealne dopasowanie ubrań. Inspiracji jak, co, z czym łączyć szukam na pintereście albo tu https://pasujemi.pl/stylizacje :) Nie bój się eksperymentować! :)

Gość gość
Jedyna Twoja motywacja to to, żeby CI wszyscy zazdrościli? Grow up girl!