Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sa tu jacys maloatrakcyjni?

Polecane posty

Gość gość

Tak z ciekawosci pytam :) Zawszy gdy ktos rozpoczyna watek, a zwlaszcza kobieta, to pisze "jestem atrakcyjna kobieta" :) Stad moje pytanie: sa tu jakies szare myszki lub calkiem brzydkie? Bo jak na ulicy spojrzec to szaro buro i slabo. Na portalach randkowych tez kiepskawo (mowiac delikatnie). Ale na forum...!!! Lepiej jak na wyborach Miss World :) Czy ludzie maja az takie problemy z wlasciwa samoocena? Czy internet to jedyne miejsce gdzie wszyscy mozemy byc "atrakcyjni" i "dobrze zarabiac"? :)

Gość lucille
Ja jestem mało atrakcyjna.

Gość gość
Ja też. Własnej się zwazylam. Teraz będę i brzydka i gruba :s

Gość gość
Ja się nigdy nie mieściłam w kanonach urody :) Ale sobie się podobam i to jest dla mnie najważniejsze.

Gość GagaMałegoFiuta
Ja jestem dość przeciętna

Gość gość
ja uważam, że jestem bardzo atrakcyjny, mam ładną sylwetkę, zadbaną twarz, męski tembr głosu, oczy to wszyscy mi mówią że piękne są, no taki przystojniak ze mnie, wiesz:) ale oczywiście sam wygląd o niczym nie świadczy, więc jestem także inteligentny, błyskotliwy jak również grzeczny ułożony miły :)

Gość gość
19:45 Nie chwal sie po kwasem po mprdzie dostaniesz tak koncza ci co sie za pielnych mają

Gość gość
mam 36 lat wiec nie wiem czy sie zaliczam jeszcze do nieatrakcyjnych (od mlodosci) czy juz do kobiet w wieku kiedy nie mowi sie o atrakcyjnosci ani nie musi nikomu podobac.Ale majac 20+ okreslalam sie jako nieatrakcyjna, ale nie brzydka-bo malych dzieci np. kuzynow nie straszylam, lubily mnie

Gość gość
19:47 nie mam czego wstydzić się, dziewczyny mnie nie obleją bo chcą mnie mieć, a chłopacy też mnie nie obleją bo przyciągam kobiety, które oni chcą mieć... i tak leci:) jeszcze dodam tylko, że nie jestem rudy:)

Gość gość
Bo mają zaburzenia narcystyczne

Gość gość
Dlaczego nie ruuudy? 😭

Gość gość
także o tym myślałem, w końcu rudy nie ma aż tak żle:) ale to chyba przez geny, mój ojciec był dowódcą legi cudzoziemskiej a mama sławną aktorką , oboje czarno-krócy, a ja mam piękny ciemny blond i niebieskie czarne oczy:)

Gość niechciana 28
Ja jestem nie bardzo, choć teoretycznie z potencjałem. Generalnie rozchodzi się o to, że nie jestem zgrabna (dolne partie ze 2 rozmiary większe od górnych, pulchne łapska) i do tego mam sporo nadprogramowego smalcu. Twarz teoretycznie całkiem całkiem, ale teraz zbyt nalana więc pewnie niekoniecznie uchodzi za ładną, choć nie tak dawno temu pewien gość stwierdził, że jestem bardzo ładna (może z grzeczności albo był nachlany). Jedyne co we mnie teraz fajne to włosy, piersi i tyłek - o ile ktoś gustuje w wielkich zadkach a la Nicki Minaj, Kim Kardashian a z tego co wiem to niewielu. Tak więc nie jest za dobrze.

Gość gość
masz oczy niebieskie w czarne kropki, czy czarne w niebieskie?

Gość gość
Oczy są niebieskie. Kropki tam są czarne, duże wyraziste. Ale chodzi o obwód.