Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSylwia

Msza o uzdrowienie na żywo

Polecane posty

Gość gość
Pan Bóg wybacza tym tylko, którzy wierzą i chcą być wyleczeni. Odrzućcie zło, bądźcie mili dla bliżnich, nie znajdzie dnia ani godziny, w którym Bóg okaże Wam litość.

Gość gośćSYLWIA
Chwała Panu,ja nie kroczę droga zła,zawsze idę drogą Pana Jezusa.polecam z całego serca taką drogę.Ludzie akurat wypowiadają swoje swiadectwa.

Gość gość
Pan Jezus chroni nasz przed złem Świata tego, ale Matka Boska daje czystą nadzieję oraz ciepło zziębniętym, słabym i skruszonym. Czcijmy Matkę Pańską.

Gość gośćSYLWIA
Racja Matkę boską również..

Gość gośćSYLWIA
Racja Matkę Boską również..

Gość gość
Naprawdę to miłe móc być w towarzystwie takich ludzi jak Ty Sylwio. Specjalnie Tobie - ale również ja się przyłączę - odnalazłem w Internecie pieśń Pańską ku chwale Matki Boskiej. Zaśpiewajmy ją razem: 1. Pozdrawiam Ciebie Matko, mistrzyni moich dróg Pozdrawiam Ciebie Pani, nadziejo moich próśb Pozdrawiam Cię Królowo,w swe dłonie weź nasz los I wspieraj byśmy zawsze nieśli miłości ton Ref Ave Maryja, woła cały świat Ave Maryja, Matko Boga i nas. 2. Niech w sercach naszych zabrzmi dla Ciebie "Ave" pieśń Niech maj trwa dla nas zawsze, w nim wzrasta Twoja cześć Niech nigdy nie ustanie pozdrowień "Ave" moc Ty naszym hymnem stań się pragnieniem naszym bądź.

Gość gośćSYLWIA
piękne,dziękuję.;-)odśpiewałam sobie po cichutku