Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOŚCIOŁY POWINNY UPAŚĆ

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie.Zostały stworzone w jednym celu -majątkowym Istnieją tylkk cła korzyści majątkowych. Dogrzebcue się do początków zakładania religi.powstały po to by sie wzbogacać na ludziach.Wojna o każdego człowieka i przyciągnięcie bo na swą wymyślona religie była Z powodu złota, darów i kasy. Bo im więcej ludzi tym więcej cennosci.Dlaczego w Watykanie jest tyle złota w piwnicach i cennych zabytków? Bo przez lata gromadzono bogactwa z pseudo religi.Nie pojęte jak ludzie ślepo dali się manipulować, składając ofiary z datków i wzbogacając księży I kapłanów. Sami pomyślcie.Wiara jest w sercu,w uczynkach ,dobroci i miłości. Nie w tacy.

Gość gość
Też rak sądzę

Gość gość
wg mnie Kościoły mają jedynie wartość estetyczną. Lubie wieczorami gdy spaceruję ulicą spogladac na Kościół z zewnątrz, wygląda niezwykle majestatycznie i tak mistycznie. Ale jeśli chodzi o wyznawanie religii, księży, spowiedz, śluby, chrzciny i całą maskaradę która się tam odbywa, to nie obchodzi mnie to.

Gość gość
20:53 mam tak samo.Sam Kościół jest piekny j wydajd sie mieć jakis urok.Ale księża, cale td cyrki nie są dla mnie. Nikt z mojej rodziny ani znajomych nid chodzi.Wszyscy przejzeli na oczy i też się im nie podoba skubanie ludzi z kasy która ciężko zarobili