Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy chlopak podal mi pigulke gwāltu? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

W poprzedni weekend byłam na domówce kolegi z klasy (ktory nota bene jest gejem), zaprosił mnie bliski znajomy, była tam też jego rodzina. Wydawałoby się, że wszystko będzie okej. Nie przesadziłam z alkoholem, kieliszek szampanka i wina(?), nie jestem pijącą osobą, znam swoje możliwości, jestem pewna tego ile wypiłam. Czulam sie dobrze. Jednak****ał mi się film, tzn mam przebłyski pamięci, ale raczej nie poskładam tego w całość. Teraz wiem, że ktoś musiał mi czegoś dosypać, nie pilnowałam kieliszka, nawet teraz pamiętam, że wróciłam z toalety a kieliszek wina już na mnie czekał na stole, sączyłam go powoli. I nagle kompletne zamroczenie. Obudziłam się rano w jego łóżku, po 12godzinach od konca imprezy, czyli koło 13 w południe. Mam wielki żal do tego kolegi, ale czasu nie cofnę... Boli mnie tyłek i nie wiem co sie stalo. Kolega powiedzial ze zle sie poczulam i ze polozyl mnie do lozka. Czy mogl mi cos zrobic?

Gość gość
Natychmiast po takim zdarzeniu zgłaszasz się na policję!

Gość gość
Ginekolog i policja a nie kafeteria

Gość gość
Dziewczyno obawiam sie ze juz po ptokach:( GHB mozna wykryc max 24 godziny po podaniu:(

Gość gość
A psita i szczęka cię nie bolą? :-)

Gość gość
...bo jak nie to faktycznie pedał... na bezrybiu i rak ryba ;-)

Gość gość
No to pogódź się z sytuacją że cię wyru/chał we wszystkie otwory w najlepszym razie sam a może nawet z kolegami. Teraz już i tak nic nie zrobisz.

Gość gość
Kolejny powod zeby unikac sqrwialych imprezek z przyglupami. Uchlac ryja mozesz rownie dobrze sama i nikt niczego ci nie dosypie, jak lubisz zdychac na kacu nastepnego dnia i nic nie pamietac. Ominie cie wtedy tylko obrabianie doopy kazdemu kogo nie ma na imprezce bo tak kazda imprezka wyglada

Gość gość
gość dziś gnij w uk cwelopedale:D

Gość gość
21:17 do obrabiania dopy innym kobiety nie potrzebują alkoholu, one robią to przy każdej okazji :-D

Gość gość
Zrobiłaś testa ciążowego? Będziesz surogatką dla pedała, urodzisz mu małego pedałka :-D

Gość gość
a co to za zwyczaj aby panna piła alkohol ? Jak to nazwać ?

Gość gość43
Tak samo jak faceta który pije alkohol. Bo alkohol jest dla ludzi. Niby dlaczego kobiety nie mogą napić się alkoholu na imprezie/ Prawo szariatu?

Gość gość
Obawiam sie, ze zostalas solidnie zerznieta po calosci. A nie mialas slonawego smaku w ustach? ;)

Gość gość
Jeżeli nie pijesz alkoholu to mogła ściąć Cię nawet mała ilość, czasami bywa. Nie wiem po co kolega gej miałby Cię wykorzystać, no chyba, ze gejem nie jest. Dupa może boli Cię bo upadłaś na nią jak Cię ścięło.