Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćxx

Odrzuciłam, żałuję

Polecane posty

Gość gośćxx

Rok temu poznałam chłopaka, było miło, wifywalismy się kilka razy w tygodniu. Po 2 tygodniach zapytal czy z nim bedę, postanowiłam jednak poczekać. Im dlużej się znaliśmy czulam, że chyba nie jetem gotowa na związek. Balam się, że dalej bedzie nalegal na zwiazek mimo tlumaczeń, że chce na razie sie przyjaźnić. Stracilismy kontakt. Po pewnym czasie chciał sie spotkac, a ja odmówiłam. Po pewnym czasie zrozumialam, że cos do niego czuję, ciagle o nim myślę, chcialabym sie spotkać. Pewnego razu spotkałam go na imprezie, przywital się. Byl z koleżanką, z ktorą nie wyglądało, żeby go cokolwiek łączyło. Udalo mi sie umowić z nim na spotkanie, ale cos mu wypadło i nie było mowy o przekladaniu spotkania. Chciałabym mu powiedzieć, że strasznie żałuję tego co sie stało i chciałabym odnowić naszą znajomość, ale jestem raczej niesmiała i boję się, że może sobie pomyśleć, że sama nie wiem czego chce. Może jest zrażony tym, że go kiedyś odrzuciłam.

Gość gość
jeśli masz do niego jakikolwiek kontakt to się odezwij. Zycie różne scenariusze pisze, może będziecie ze sobą.

Gość gość
Zapchajdziura a nie coś czujesz, gdybyś czuła to byś z nim była, nie miała wątpliwości :-D

Gość gość
Trzeba ponosić konsekwencje swoich decyzji.

Gość gość
Spróbować nawiązać kontakt jeśli Ci zależy i tyle