Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piter21

Co po trójkąie ?

Polecane posty

Gość gość
Najlepieh mlodszy my takiego mamy

Gość gość
a ja myslalem ze stary bedzie lepszy

Gość gość
Dlaczego mlodszy?bo jest bardziej napalony na twoja zone a jak wyglada twoja zona?

Gość gość
160 cm wzrostu blondynka lekko puszysta biust 95D

Gość gość
nieważne czy starszy czy mlodszy. Byle się podobał. Bo ja nie mogłabym z kimś kto nie byłby do zaakceptowania. Wtedy mielibyśmy z mężem "ciche dni"

Gość gość
ale chciala bys sie pieprzyc z facetem 20 lat starszym

Gość gość
No no to nie powinniscie miec problemu z znalezieniem faceta mi tez sie takie podobaja bo zona tez lekko puszysta pupa i D biust

Gość gość
no niby tak ale niewiem czy dam rade

Gość gość
Ale z czym?

Gość gość
Wiesz jaki to fajny podniecajacy widok jak twoja zona sie wypina innemu a tobie bierze do buzi moja to jak juz jest mocno rozgrzana to robimy na dwa baty a steka jak mloda kotka i final oboje konczymy w buzi

Gość gość
gość dziś moja zone kiedys inny zapinal od tylu , tak mocno ja j***l ze nie mogla sie skupic na obciaganiu mi ,

Gość gość
Po trójkącie? Najlepiej następne figury: geo czy też geyometryczne. Aż do rozwodu...

Gość gość
do 13 48: Czemu nie? Jeśli daje radę i do tego jest przystojny( zresztą i tak najbardziej lubię od tyłu, więc ....)

Gość gość
Po trójkącie...psychiatra.

Gość gość
Do gosc 14:13 to mowisz ze by ci to nie przeszkadzalo od tylu jak by cie bral to bys nie widzila jego ale.jakby cie maz posuwal a jemu musiala bys obciagac to juz troche gorzej

Gość gość
Do gość 14:06 jak to nie dala rady obciagac

Gość gość
Jest tu kto?

Gość gość
Do piter21 My jestesmy po trójkąciku 2K+M, nad 2M+K również się zastanawiamy, jednak M ma problem z zazdrością, niewiem czy sobie poradzi , na razie temat zamknięty. A z drugą kobietą jest ok, ona mnie też kręci. Nie jestem zazdrosna o mojego faceta , jak on ją posuwa, w sumie może powinnam? Dozujemy wszystko w miarę po równo i nikt nie czuje się odrzucony. Może nie czuję się zazdrosna, bo jestem od niej dużo bardziej seksowna i namiętna? Gdyby było inaczej pewnie byłabym zazdrosna..

Gość gość
To musicie sobie znalesc tez takiego faceta o ktorego moz nie bedzie zazdrosny

Gość gość
Moja zona tez mnie namawiala dlugo.na trojkat na poczatku nie chcialem w ogole o tym slyszec ale z czasem uswiadomilem sobie ze zrobi.to czy ze.mna czy bezemnie wiec wolalem przy tym byc przeliczyla swoje mozliwosci i nieogla nam dac rady tamten facet mial wielkiego i jak jej wsadzil to az lzy jej lecialy a o lodzie w tym czasie moglem zapomniec dopiero jak skonczyl to mi ciagnela gosc byl taki napalony na nia ze.nawet probowal wsadzic w tylek ale prosla go zeby tego nie robil wszystko tylko nie to

Gość gość
Ja mam swego podczas każdego badania ginekologicznego krocza i nie ma wtedy szoku że w intymność wkracza obcy facet pchający paluszki w cipkę.

Gość gość
Ja otrzymałam od chłopaka propozycję takiego seksu w wieku naszych rodziców znajomego. Chętnie skorzystałam bo jest bardzo fajny i seks lepszy niż z chłopakiem.

Gość gość
Mój mąż dba bym to ja podczas trójkąta z jeszcze samcem miała silny orgazm i pełnię szczęścia. Próby robiliśmy z 27 lat starszym z którym było najlepiej. Gdy był 6 lat młodszy to się nie popisał bo przy pierwszym podejściu kilka razy posunął mnie i skończył silnym wtryskiem zalewając mocno cipkę. Na szczescie mąż wszedł po nim i doprowadził do orgazmu. Po około godzinie była powtórka i wtedy miałam z kochankiem orgazm.

No i wyszło mega :) a jak to ktoś napisał, po trójkącie pozostało czekanie na kolejne spotkanie :) gość 2017.12.30 zazdrość tu w niczym nie pomoże a w takim przypadku jest poniekąd oznaką egoizmu

Gość gość
Piter, z tym egoizmem u mego partnera to trafiłeś w sedno. On właśnie taki jest i nie sądzę że mu to przejdzie ot tak. Na razie nie mam cisnienia na różne takie akcje, muszę w tej chwili popracować nad swoim partnerem, bo trochę mu odwaliło po tym trójkącie z dziewczyną. Teraz każdą dziewczynę wid******ategorii " czy dobrze by było z nią w trójkącie?". Trochę mi podniósł ciśnienie ostatnio. Odechciewa mi się już takich zabaw:(

Gość gośćjarek
A ja też bym że swoją żonka spróbował trójkąta jak to jest może tu kogoś znajdziemy Jarek.hania@wp.pl

gość dziś Bo to egoizm, najczęściej jest tak, ze jemu ma prawo być dobrze i kobieta nie powinna być zazdrosna w 2k+m bo to dla niego radość z dwiema kobietami, ale jak już ma być w to miejsce facet to nagle jest wielkie halo bo inny będzie miał jego kobietę. Czyli rozbudzony ma apetyt a w ogóle nie myśli o takim "pełnym zaspokojeniu ciebie", ehh gośćjarek dziś nigdy nie wiadomo gdzie kogoś odpowiedniego można poznać :)