Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale mi dziś dziecko scenę zrobili w sklepie

Polecane posty

Gość gość

Ma 11mcs chodzi już ale tylko po domu nienawidzi jeździć w wózku Byliśmy w sklepie markecie no długa kolejka a ten wpadł mi w szal zaczął się rzucac wrzeszczec jak opętany az wie ludzie oglądali chciałam mu dać telefon zwykle tego nie robię a ten rzucił nim aż spadł metr dalej wykopal koc i darl się Ale wstyd... Za jakie grzechy

Gość gość
To tylko dziecko idiotko. Trzeba było się nie rozkraczac albo wyskrobac, to byś nie zastanawiała za jakie grzechy. Myśl, to nie boli!

Gość gość
Za dużo mu pozwalasz i pewnie gra na kompie. Ja za młodu za takie coś bym dostał przez doopsko pachem i by się skończył mój goowniarski protest.

Gość gość
Gra na kompie 11msc dziecko?

Gość gość
Co się Dziwisz mój kot gra na tablecie :p a tak serio to w sumie nic się nie stało,dzieciak miał zły humor i jest jeszcze za mały by zrozumieć że w sklepie trzeba się zachowywać grzecznie. Dla niego to abstrakcja,dopiero się uczy,a najbardziej od Ciebie i musisz w takich chwilach sama zachować spokój. Wiem że łatwo się mówi,ale wierz mi mam doświadczenie. W takich wypadkach takie małe dziecko lepiej nie zabierać do sklepu jeśli taka możliwość. Poznaje świat,jest wszystkiego ciekaw nie dziw się że nie chce siedzieć w wózku jeśli dookoła tyle ciekawych rzeczy,nastepnym razem zamiast telefonu podaj mu paczkę z makaronem :)

Gość gość
moja córka jak była malutka, to po włożeniu jej do wózka sklepowego zaczęła krzyczeć: Ratunku!!!Pomocy!!! nie wiem co ją napadło, a miny ludzi bezcenne ;)

Gość gość
Takie sceny obserwuje dość często przy kasach,czasem niemowlę drze się wwniebogłosy,czasem starszy maluch. Zawsze zastanawiam się czy wypada podejść do takiej mamy i zaoferować pomoc?