Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zinterpretowałybyście takiego smsa od dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Juz ze sobą spaliśmy 3 razy. Na moją propozycję rozebrania jej ona odpisała coś takiego: " perspektywa rozkładania mnie na łóżku brzmi kuszaco. Choc wiem, ze pokusom nie powinno sie ulegac to wiem tez ze nalepsza metoda na walke z nimi jest uleganie im ;) wiec moze uda nam sie polaczyc przyjemne z pozytecznym chociaz nie wiem kiedy teraz bede sama w domu i jak bedzie u mnie z czasem ale jak bede cos wiedzial to dam Ci znac. Tobie też milego popoludnia :* caluje" Jest zainteresowana spotkaniem czy niezbyt?

Gość gość
Nie wiem bo kumpel mi mowil ze mnie zbywa, wiec pytam was o zdanie

Gość gość
ciezko wyczuc

Gość gość
Kumpel leki bral? nie zbywa tylko troche czasu jej teraz brak! Czytanie ze zrozumieniem sie klania!

Jednak jesteś ograniczony :classic_cool: jeszcze udostepniles koledze jej nr tel :O jak widać wśród mężczyzn gnid nie brakuje patrząc na twojego kumpla :classic_cool:

Gość gość
A gdzie ja pisałem ,ze udostepnilem koledze jej nr :D Powiedzialem tylko mu co ona napisala i on to tak skomentowal, ze mnie zbywa skoro pisze ze nie wie kiedy bedzie miala czas...

Gość gość
No pomyśl chłopie. Laska c***isze,że jest chętna,ale nie będzie się z tobą bzykać byle gdzie i byle jak. Chcesz ****adlo co ma lecieć od razu z zadarta kiecka to idź do burdelu.