Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starszy facet

Polecane posty

Gość gość

Jak rozkochac w sobie faceta o 40 lat starszego? ja mam 20, on 60. jest moim szefem, podoba mi sie bo tylko tacy mnie podniecaja i nikt o tym nie wie. znamy sie pol roku i zawsze go unikam i tak naprawde jestem przy nim niesmiala, delikatna. musze go miec bo zwariuje ale nie chce mu o tym powiedziec wprost

Gość gość
A co Cię podnieca w dziadku? Masz jakieś niespelnione marzenia z dzieciństwa? Pewnie nie miałaś dziadka... przepracuj to w sobie zamiast marnować sobie życie.

Gość gość
Przede wszystkim to za stary dziad dla Ciebie. Mi też podobali się kiedyś dużo starsi, miałam partnera 2 razy starszego od siebie, właśnie miałam 20 lat a on 40, ale żeby podniecać się 60- latkiem? Spotkałam się z kilkoma starszymi i wszystko się skończyło, bo to jednak jest przepaść nawet przy różnicy 12,15 lat, 20 to już zupełnie inne światy a 40? Nie wyobrażam sobie o czym 20 latka może rozmawiać z 60 latkiem, nie mówię oczywiście o relacji zawodowej czy rodzinnej, bo tu tematy się znajdą, ale jako partner? Zastanów się dlaczego zwracasz uwagę na dziadków? Może uda Ci się jakoś przekierować myślenie i zaczną Cię pociągać młodzi mężczyźni.

Gość gość  54 L
A co wy myślicie źe każdy 60 latek jest zramolały . Ja nie widzę różnicy w moim umyśle . Ciąle wydaje mi sie źe mam 30 lat bo tak się czuje psychicznie . Nie zmieniam sie psychicznie . Nie czuje swojego wieku .