Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie rozstac?

Polecane posty

Gość gość

Od dluzszego czasu nie jestem szczesliwa w swoim zwiazku, ciagle klamstwa, brak akceptacji, wzajemne nie zrozumienie.. Niedawno poznalam kogos (calkowicie przypadkiem) przez kogo znow poczulam sie dobrze, poczulam ze zyje.. Nie wiem jak zakonczyc zwiazek z obecnym partnerem (mieszka u mnie, ale czesto wyjezdza do pracy) On nie potrafi mnie zrozumiec, ze tego nie czuje.. Płacze, szantazuje.. dorosly facet.. psycha mi juz siada, a wiem ze z nim nie bede szczesliwa.. Co robic ;(

Gość gość
Bardzo trudno jest się rozstać. Wiem coś o tym bo jestem w podobnej sytuacji, tylko ja nikogo nie poznałam. Nie wiem co Ci doradzić, ale myślę, że masz łatwiej bo jest inny facet. Długo jesteście razem z tym obecnym? Może powinniście szczerze porozmawiać i oboje dojdziecie do wnioski, że to nie ma już sensu.

Gość gość
Najlepiej...,zdobądź się na odwagę i po prostu powiedz że chcesz to zakończyć,nie musisz mówić o nowym.Wiem że to trudne,ale to najlepsze rozwiązanie

Gość gość
Aha...,najgorsze to zerwać znajomość, bez słowa wyjaśnienia!

Gość gość
Rozmawiałam z nim już.. Ale on nie rozumie tego dlaczego, według niego było ok.. A ja od paru miesięcy nie widziałam sensu życia. Płacze szantażuje.. Jestem wykończona

Gość gość
A ja to widzę tak , że to ty masz problem się z nim rozstać bo to że on płacze itp to normalne ale wiesz dobrze że mu w końcu przejdzie za to ty to ciągle męczysz, Masz kogoś? To idź do niego a tego zostaw w spokoju , żebyś się nie pomylila w wyborze. Powodzenia

Gość gość
Zbierz się na odwagę i to zakoncz jeśli jeszcze masz w sobie tyle siły by poradzić sobie bez pomocy psychologicznej

Gość gość
No jasne że zostaw :) niech chłopak sobie ułoży życie z lepsza a nie taka mimozą która nie potrafi jak dorosła się zachować:)