Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się, że trafię na nudnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Bez zainteresowań, siedzący przed telewizorem, mówiący cały czas to samo, zachowujący się jakby wszystko robił za karę, nie rozwijający się, nie wychodzący z mieszkania itd

Gość gość
Jakie cechy są istotne? Niech się jakiś ekspert z długim stażem wypowie. 15 lata minimum.

Gość gość
Ale ja tutaj nie piszę, że pragnę wieloletniego związku, więc wszystko ok.

Gość Taki Zielony
Nienudny facet znajdzie sobie kochankę, albo hazard, oczywiście wypady z kumplami i poranne powroty nie są nudne :D może narkotyki, na początku miękkie.... czy napewno zechcesz "nienudnego" za powiedzmy 10 lat?

Gość gość
Wiem, że nikt nie każe, ale za kilka lat wszyscy znajomi i znajome dawno w związkach malżeńskich, z dziećmi. A ja bym chciała czasami sobie z kimś na wakacje pojechać. Teraz nie ma problemu, zawsze sobie znajdę partnera na taki wypad, ale za kilka lat jak już wszyscy będą pozajmowani, to może być problem. Dlatego przeraża mnie, że kiedykolwiek przy wyborze partnera mogę przestać wybierać takiego, jaki mi się podoba na rzecz takiego, który jest akurat dostępny.

Gość gość
Nie sztuka jest wypowiadanie się na każdy temat, sztuka jest powiedzenie czegoś mądrego chociażby w jednym temacie. Wolę prawdziwa miłość od kogoś kto jest raz na miesiąc w siłowni niż nie prawdziwa od kogoś kto jest 5 razy w tygodniu. Stawiasz formę ponad treścią.

Gość gość
Niesamowite, że nikomu nie przeszkadza, że jestem inteligentna, niezależna i z wieloma pasjami. Ładna?? MASAKRA JAK MOGŁA

Gość gość
Takich mężczyzn to się nie spotyka w dzisiejszych czasach

Gość gość
Dobra, idę stąd, nudni jesteście tu, ludzie! Dobranoc i życzę wszystkim trochę więcej dystansu do siebie i innych, a będziecie szczęśliwsi <3

Gość gość
To poprosze abys wypowiedziala sie na temat nowoczesnych metod leczenia zapalenia otrzewnej.

Gość gość
Wiesz czasem pozory mylą mogę powiedzieć na swoim przykładzie ze pewnie dla większości dziewczyn wydaje się nudny i dlatego z rządna mi do tej pory nie wychodzi wszystko się bardzo szybko kończy... A to wszystko dlatego, że nie jestem mistrzem flirtu i do tego jeśli jakaś dziewczyna mi zaimponuje strasznie się przy niej spinam ( nie jestem wtedy sobą ) dlatego nie skreślaj chłopaków na samym początku i daj im trochę czasu żeby dali luz. Ja sam czekam na taką dziewczynę przy której będę mógł być sobą i nie myśleć o tym ze powiem coś głupiego.

Gość gość
Tego nie przewidzisz,moj po paru latach nie stal sie nudny a agresywny i zaborczy.

Gość gość
A widzisz haha tak też może być. I dupa z nudy. Za to adrenalina czy w łeb nie zarobisz dzisiaj.

Gość Taki Zielony
Fiołek ortografii "rzadną" :D I jak tu zrozumieć faceta

Gość gość
to ze facet da po mordzie babie nie znaczy ze dla niej zly będzie, każdemu może się wypsnąć

Gość gość
A pies to yebal tak wam powiem. Nie wiem jak można być z kimś na siłę bo wiek, bo co ludzie powiedzą bo coś tam. Trzeba na to srac.

Gość gość
facet powinien się starac, ja się staram ale Ona nie chce, jest dla mnie za młoda

Gość gość
ostatnio poznałem Panią która nie jest brzydka , i potrafi się wypowiedzieć na każdy temat.... i w tym problem , wypowiedzieć się , a wiedzieć co się mówi, dla mnie to różnica wielka. obok była jej kuzynka , może nie ładniejsza, ale potrafiła wypowiedzieć się na mniejszą liczbę tematów , tyle że wypowiadała się wtedy gdy to miało sens. plus uśmiech, wspólny temat .. i pa pierwsza ładniejsza się obraziła :) a ta brzydsza okazała się fajniejsza :) może czasem troszkę skromności :)

Gość szry
ejze, autorko, troche to dziwne, inteligentna niby jestes a takiej "rady" szukasz... serio... no mnie osobiscie to dziwi. JAK ZYC? inni beda ci dyktowac co masz robic? owca czy jak... o, albo dostaniesz 20pare przepisow i bedziesz sobie wybierac? jakies nieogarniecie... bo bedzie nudno... jak sie sama ze soba nie nudzisz, to po psi dzyndzel tak sie chcesz na kims zafiksowac? taki "wybranek" bedzie mial... no co, inspirowac? bawic? doksztalcac? pobudzac intelekt? Moze najpierw zastanow sie porzadnie CZEGO TY WLASCIWIE SZUKASZ w innych osobach. ok porada: zainteresuj sie klonowaniem. i sie sklonuj. serio. jesli potem zaczniesz sie nudzic z sama soba(klonem), to nie ma dla ciebie nadzieji + powie to bardzo wiele na temat tych superlatyw ktore wypisalas o samej sobie:D a ile miejsca na przemyslenia sie znajdzie, o ho ho:D

Gość gość
Prowo

Gość gość
Jasne że to prowo

Gość gość
Nudniejsza i głupsza i intensywna i prostacką - karma misiu, ma wszystkie cechy których nienawidzisz u kobiet:P poza super ciągiem, który lubisz.

Gość gość
Nudny = Ustabilizowany ;)

Gość gość
Kobiety są nudne.

Gość gość
niby taka idealna i do przodu a potrzebuje upewnienia i atencji od innych ludzi. Jak jestes taka z******ta to olej tych beznadziejnych mezczyzn i tak zaden nie podola.