Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze matki tez sa zaradne i wszystko potrafia?

Polecane posty

Gość gość

moja to wszystko umie załatwić:o robi swietne obiady, ktore wszystkim smakują, moje nie powalają, potrafi naprawić praktycznie wszystko, ja mam dwie lewe ręce nie wiem co mam ze soba zrobić, czuje sie totalnie czarną owcą

Gość gość
Ja nie gotuję i nawet nie próbuję, nie jestem kucharką, od napraw są fachowcy. Nie wiem dlaczego miałabym się źle czuć z tego powodu. Ale moja matka raczej też zawsze zajmowała się zarabianiem pieniędzy, a nie siedzeniem w kuchni, więc może dlatego nie uważam, że mam obowiązek być gosposią

Gość gość
Oprócz naprawiania potrafi dużo rzeczy ma wszędzie znajomości to fakt gotuj***ardzo dobrze ma ogromny szacunek w pracy i wogóle .Ogólnie jest za dobra dla ludzi co jej zawsze powtarzam żeby troszkę się zmieniła. Ja potrafię dużo rzeczy zrobić sama. naprawic ,odnowic mały remont w domu zrobic itp .Znajomości nie mam więc o pewne rzeczy proszę moja matkę aby mi załatwiła w pracy mnie nie szanują ale się boją ze na pysk ich wywalę to są cicho ,dla ludzi jestem wredna ugotowac potrafię to co przeczytam dokładnie w przepisie a i tak mi nie wychodzi czasami.

Gość gość
zamiast skupiac się na rzeczach, których nie potrafisz zrobić , skup się na tym w czym jesteś dobra i na tym opieraj swoje poczucie wartości nie ma ludzi idealnych [ cokolwiek to znaczy], trzeba się starać ale nie do wszystkiego mamy predyspozycje ja np. nie mam prawa jazdy i nigdy nie zrobię bo jestem zbyt bojaźliwa i zdaję sobie sprawę, że kierowca ze mnie byłby zaden, nawet gdybym się bardzo uparła i zdała egzaminy, ale po co mi papierek jak ja się boję ruchu ulicznego ale za to piekę znakomite ciasta i robię bigos, który jest sławny w całej rodzinie i okolicy :)

Gość gość
Budujesz swój obraz poprzez porównywanie się do matki. Tak naprawdę jesteś z niej dumna i chciałabyś też być dumna z siebie.

Gość gość
tak :) i taka sama jest moja siostra, a ja taka czarna owca, ale dobrze mi z tym bo ja czuje ze zyję:) a one sie spinaja zeby było wszystko perfakcyjnie, ja mam wyrabane na wiele rzeczy i widze po nich ze ja jestem szczesliwsza:)