Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie plus... co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Jw. Tani wynajem z opcja wykupu. Nowy program rzadowy majacy zastapic mdm. Macie zdanie na ten temat?

Gość gość
Nikt? Nic?:(

Gość gość
To się patologia namnozy zas:/

Gość gość
jaka patologia,przeciez sa warunki do spełnienia przy dostaniu :O m.in. trzeba pracować

Gość gość
Taka sam bzdura jak mam. Te same warunki tylko zmienili nazwę. By glonojadom z kafeterii wmówić, że wymyślili coś nowego i lepszego od PO.

Gość gość
Patologia, jeszcze raz patologia. Jeśli ktoś pracuje to go stać na mieszkanie jeżeli nie to jest sobie winny. Kolejny "program" do wyciągania kasy od ludzi którzy nie mają dzieci bo np nie mogą ich mieć albo nie chcą do czego też mają prawo. To jest chore że moja kasa idzie na darmozjadów (pobierający 500+) tylko po to żeby oddali głos za kolejnych darmozjadów ( PIS ) którzy mają interes marketingowy z kolejnymi pasożytami ( kościół rzymsko-katolicki) Świnie przy korycie karmiące swoje prosięta.

Gość gość
Tak po za 500+ i mieszkanie + to PIS jest ok bo nareszcie odrywa pijawkę UE czyt. Niemców którzy doją nas od lat 90, niestety przez układy z USA ale jeżeli wprowadzą program wydobycia gazu z węgla na polskiej licencji przez polskie firmy to wydymany wszystkich tylko kosztem zakupu bezużytecznych rakiet od stanów, później przyjdzie kolej na wydobycie tytanu i miedzi w puszczy niestety metodą odkrywkową co nie było konieczne bo można to było zrobić po ziemią ale czas nagli więc zamiast puszczy będzie pustynia a tą już jedna mamy.

Gość gość
Czy Wy mozecie na jakiekolwiek pytanie odpowiedziec nie-politycznie?! Nie obchodzi mnie kto i dlaczego to wprowadza. Nie zalapie sie na mdm bo o mieszkanie moge sie starac dopiero za rok, dwa, a wziecie kredytu na 250-300 tys mnie przeraza. Nie otrzymuje 500+ i oboje z mezem pracujemy. Nie czuje sie winna ze placac podatki chce skorzystac z opcji mieszkania jesli moge je kupic na korzystniejszych warunkach niz np moj brat skonczyl z kredytem w obcej walucie i w efekcie zaplaci dwa razy tyle. Pozdrawiam wszystkich plujacych jadem!