Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradźcię, Co kupić sąsiadce? Proszę bez reklam!

Polecane posty

Gość gość

Sąsiadka przyniosła mi 3 potężne wory ubrań po swoich chłopcach dla mojego synka. Większość jest w stanie idealnym lub bardzo dobrym, dużo jeszcze z metkami, na 5-6lat jeszcze duże ale wnet będzie jak znalazł. Jesteśmy do przodu kupę kasy jakby nie patrzeć. Chciałabym się odwdzięczyć ale nie wiem co kupić. Myślałam o jakimś dobrym winie i czekoladkach merci. A dla jej męża jakiś czteropak bo to przydźwigał:-) myślicie że to dobry pomysł?

Gość gość
Ja bym kupiła coś dla dziecka znaczy niewiem w jakim wieku są dzieci tej sąsiadki ale ja jak dostałam ciuchy to kupiłam dla dziecka samochód bo miał wtedy 3 lata taki za niecałe 100 zł i jej wino.

Gość gość
Wiele zależy od Waszych relacji i od Twojej sytuacji finansowej. Jeżeli oddała, bo u Ciebie ciężko, pomogła, to bez sensu teraz wydawać kupę kasy na prezent dla niej. Jeżeli nie jesteście blisko to też lepiej jakiś neutralny prezent. Sama nie lubię dostawać alkoholu i alkoholu nie daję.

Gość gość
Kurczę, nie pomyślałam o tym, faktycznie coś dla chłopców pasuje. Mają 7 lat. Tylko czym się bawią chłopcy w tym wieku? Mój ma 4 lata więc trochę inne rzeczy go interesują.