Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watpiacy

czy istnieja dobre kobiety?

Polecane posty

Gość watpiacy
dzieki za rade z burdelem, chce czegos innego niz fizjologii.. Dzieki za madre spostrzezenie, zeby dostac, trzeba dac...tak, ale ja wlasnie zawsze tak robilem, dawalem od poczatku zaufanie, a potem zauwazalem brak zainteresowania nami, a daznosc do powyzszych celow... nie chcialem tego widziec, wypieralem, a ona wciaz chciala brac, choc w tak waznych drobiazgach, czynach na codzien pokazywala, ze zaniedbuje nas... wiec w koncu "worek sie nazbieral" i koniec.

Gość gość
Wokol tylko pieniadze. W mieszkaniu slysze pieniadze, od kolezanek pieniadze, pojde gdzies to ludzie sie chwala p*****lami. Ja im mowie ze to tylko materializm a oni mi w twarz pluja.

Gość gość
Dobre, czyli czyli takie, które chcą zaspokajać tylko potrzeby i cele autora, broń Boże swoje. :P

Gość gość
Poczekaj do 40-45 lat, wtedy bedziesz rowniez chcial miec potomka. Wtedy zrozumiesz, ze kobietom zegar biologiczny tyka o 10-15 lat wczesniej i chca i na ogol musza, bo pozniej zwyczajnie beda za stare zeby miec jeszcze dzieci. A posiadaie dzieci to opieka nad nimi, ktora kosztuje jedno z rodzicow zycie zawodowe, wiec oznacza utrzymywanie rodziny przez drugiego partnera.

Gość gość
Ale jestes slepy. Zaslepila cie opinia innych. Miales tysiace tych drobiazgow. Nigdy nie ofiarowala ci kasy. Dostawales same drobne rzeczy takie ktory kazdy facet chcialby dostac od kobiety. Jakbys pozwolil, zaufal dostalbys cos czego nigdy zadna ci nie da. Bo nie ma takisj z takim sercem. Kazdy kto mnie zna to wie. Ty stworzyles swoj obraz. Ja nigdy nie zwiarze sie z bogatym facetem bo zawsze uwazalam ze razem cos sie robi. To rodzinne. To cos kto kazdy we mnie dostrzega.

Gość gość
Malo tego. Pragnienie dziecka u dziewczyny ktora nie miala rodzicow i chciala zeby ktos ja kochal. Zeby zaczela swoje dorosle zycie. Nie w tej chwili za jakis czas. Mowila tylko o tym bo chciala zebys o ty m wiedzial ze to dla niej jest bardzo wazne. I to jej da pelnie szczęścia. Jeden przez pieniadze to osiaga drugi przez rodzine. Naiwny byles i jestes.

Gość watpiacy
wydaje mi sie, ze nie.. Nie chce isc do lozka, jesli nie czuje z jej strony czulosci... Nie reagowala na moje prosby o dbanie o nas, o rozmowe, o wieksza inicjatywe..Byla bierna, nie starala sie, nie angazowala, dopiero przy pierwszym dotyku, zobaczylem ze traci glowe i chce do lozka. Wprost nie prosila o pieniadze, ale za duzo wymagala, zebym deklarowal co dalej z moja praca. Nie czula momentow, kiedy ja potrzebowalem, blagalem o zwykla rozmowe, bo bylem daleko w klopotach. Spotkania tez zawsze dopasowane do niej..

Gość gość
Ustaw swoj fokus na nastolatki. Niedojrzale do posiadania rodziny jak ty. Chcesz tylko sexu bez pieniedzy, prostytutki sa ci za drogie. Czyli szukasz dobrej= glupiej kobiety, ktora zaspokoi twoje potrzeby nie majac swoich. Dmuchana lalka bedzie dla ciebie najlepszym wyjsciem.

Gość gość
Nigdy nie dostrzezesz w tej dziewczynie dobra bo zeby dostrzec go trzeba siebie samego pokochac i przestac byc egoista, oceniajacym ludzi. Trzeba umiec wybaczac poczatkowe podkniecia. Ty nie umiesz i nie umiales. Nie dostrzegles najwiekszych wartosci, ktore dawala ci ta kobieta, ktora od po zatku bala sie odrzucenia.

Gość gość
A nie przyszło wan do głosy tzn tym którzy nie mogą sobie ułożyć życia uczuciowego że to po prostu nie jest wam dane, nie dla was? Trzeba się pogodzić z takim stanem rzeczy zamiast na siłę szukać i kolejne g****o znajdować. I tyle.

Gość gość
Piszesz o potrzebach, ktore na ogol zaspokaja PRZYJACIEL. Nie zawsze partnerski zwiazek opiera sie rowniez na PRZYJAZNI.

Gość watpiacy
..problem w tym ze zaspokajala TYLKO swoje potrzeby, a ja bylem sluzacym, srodkiem do spelnienia celow... Brak ogladu na istnienie potrzeb drugiej osoby i to tak podstawowaych jak rozmowa.

Gość gość
Daj sobie spokój z półką. Ostatnie normalne to te zza wschodniej granicy

Gość gość
Ktora udawala obojetnosc zeby nie byc poraniona. Ktora jak probowala rzucic sie na szyje i przytulic byla odpychana tyle razy ze juz potem nie wiedziala co robic.Ktora jasno mowila najwazniejsza jest rodzina i dzieci dla niej. Mimo wyksztalcenia chciala tez czegos innego, nie tylko szukania kariery. Chciala nie bac sie dorosnac.

Gość gość
Skończ w końcu smecic babo. Wszędzie widzisz swojego gacha. To już pod obsesję podpada albo paranoje.

Gość gość
O jakiej rozmowie mowisz. Ona bala sie odezwac i cokolwiek powiedziec, zapytac, czy masz problemy poniewaz jak wczesniej to robila ucinales temat. Nie oferowales spotkan zeby miala na to szanse. A ona jak glupia leciala i stala pod mieszkaniem zeby ci pomoc. Nie teraz. Przychodzila jak miales problemy ale nie miala odwagi wejsc, siedziala na przystanku bo wiedziala ze i tak ja odepchniesz.Popelniles mase bledow.

Gość watpiacy
bala sie odrzucenia? a myslisz ze ja sie balem, kazdy sie boi, czy strach kobiety jest bardziej uprzywilejowany?Co to zmienia? Poczatkowe podtkniecia trwaly pol roku. Teoria o nieocenianiu i niebyciu egoista prosze w bajki wlozyc. Nie ocenia obojetny czlowiek, ktoremu wszystko jedno. Nie jest to zly egoizm, jesli chce miec przyjaciela w kobiecie, a nie tylko przytulanki.

Gość gość
11.32 Partnerem dla ciebie bylby dojrzaly 40 latek ale oni wola 20stki.

Gość gość
Młody męzczyzno troche sie pogubiłeś :-) jeszcze nie poznałes siebie i nie wiesz czego chcesz. Wszystko jednak przed tobą. Moze zamiast pisania tutaj lepiej poszukaj dobrego psychologa i pogadaj z nim. :-)

Gość watpiacy
niestety nie jestem juz mlody, mam 38lat... przerabialem psychologow. Jesli ktos potrzebuje przyjaciela za kase co glaszcze za reke to ok, mi brak czasu, wiem jakich cech szukam u kobiety, wiem co wazne, tylko nie znajduje podobnych wartosci u kobiet niestety

Gość gość
10/10 Skrystalizuj czego szukasz w kobiecie, przyjaciela i cieplej ale samodzielnej i niezaleznej kobiety. A od twoich piniendzy wara.

Gość watpiacy
..dziekuje bioracym udzial w wymianie mysli... Obawiam sie, ze jestem za mocno pograzony w czarnowwidztwie i jesli cud sie nie zdarzy, to marnosc pozostanie, pozdrowienia K

Gość gość
Nie pozwoliles na ta przyjazn przez odpychanie. Ty masz problem ze soba. Dlatego nie dostrzegasz wartosci w ludziach. Ktos chce z toba przebywac nawet bez kasy, odda swoja, tak chcialam zrobic zebys nie mial problemow.Ja mimo wszystko z toba bylam. Nie wiedzialam o tobie doslownie nic, o tw pieniadzach a trwalam. Potrzebujesz pomocy.

Gość evaaaaaa
a czy istnieja kur**a dobrzy faceci? 🖐️

Gość gość
Szczerze, nie. Kobiety sie chociaz gimnastykuja i staraja a faceci maja wy++bane. GDYBY TO ONI CHODZILI NA TERAPIE O ILE SWIAT BYLBY LEPSZY!

Gość gość
Jezeli ktos sie ciagle nie stara, to i ta druga osoba przestaje sie starac. Daje sie porowno. Jedna i druga strona.

Gość gość
babochlopy Co za durne nazewnictwo :o

Gość gośćlaluna
Mysle,ze sa dobrzy ludzie na swiecie,nie nalezy w to watpic ponad wszelką wątpliwość,kobiety sa dobre i zle także mężczyźni,trzeba najpierw podsumowac swoje wady i zalety i dobierac wedlug siebie do zwiazku,widzisz autorze ja uwazam ze jestem dobra kobieta,ale zycie ulozylo mi sie dopiero w 40lat,cóż nie mozna myslec o sobie,ze jest sie idealem jednak ja tez widocznie nie bylam dosc dobra,a wszystkiego nikt nie moze miec,takie pytanie czy sa dobre kobiety,jest zastanawiające dla mnie bynajmniej,to kwestia twoich oczekiwan i doswiadczenia zyciowego

Gość watpiacy
Dziekuje gośćlaluna:) Niby to wiem,ale kiedy w koncu trafie na te z innymi priorytetami, niz te ktore spotkalem.. Stracilem juz tyle czasu i energii.. Pocieszylas mnie, ze w wieku 40lat moze sie jeszcze ulozyc.. moze powinienem byc bardziej cierpliwy.. choc ciezko, od 6 lat jestem sam i choc staralem sobie z glowy wybic kobiete to z natura nie wygram...

Gość gość
Nie mogles sobie jej wybic bo w glebi serca czujesz ze mogles sie pomylic co do niej a taka pomylka bedzie najwiecej cie kosztowac lez bo to przegrane życie.