Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowkaa24

Jak rozpalić mężczyznę przez

Polecane posty

Gość Malinowkaa24

Witajcie Panowie i Panie. ...:):) jestem teraz w pracy i zastanawiam się jakiego sms-a napisać do narzeczonego żeby nie mógł przestać o mnie myśleć. Jesteśmy już prawie 6 lat więc nie mam już pomyslow A jak już coś napiszę to on tylko odpisuje mi takie coś: gupol, oj kotku , kocham Cię. Cieszę się ze mnie kocha i szanuje ale wiecie o co chodzi przychodzę do domku a on bez słów dobiera się do mnie na blacie kuchennym :) Macie jakieś pomysły? :)

Napisz mu że pozbyłaś się majtek i nie możesz doczekać kiedy się spotkacie :)

Gość Grzegorz Ogorzałek
Piter21 kiedy ostatnio miałeś sadzonego soczyście sękatego Paffendorfa w dupsko?:D

Grzegorz Ogorzałek wymyśl coś lepszego bo jesteś cienki jak guma od majtek

Gość gość
Co Wy wiecie o seksie pod kołderķą,przy zgaszonym świetle? Co Wy wiecie kiedy dwa twarde kije jednocześnie wybijają się we mnie i je czuje tak mocno jakby mnie chciały rozerwać. Co Wy wiecie jak mam pierwsze w życiu orgazmy a mym ciałem wstrząsają konwulsje,raz po razie. Co Wy wiecie pod kołderką o seksie.........

Gość gość12314
"Grzegorz Ogorzałek dziś Piter21 kiedy ostatnio miałeś sadzonego soczyście sękatego Paffendorfa w dupsko?" x Troliku, paffendorf czeka na twoje rozwarte dup/sko :D

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji