Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam 20 lat. Jestem 5 dni po okresie, okres jak zawsze miałam 8 dni w tym miesiącu miałam 7 i zawsze jak brzuch bolał mnie 3 dni w tym zaś bolał mnie tylko 2 dni, ale nie to mnie nie pokoi. Chodzi o to że od powyżej tygodnia nie mam apetytu a jak już coś zjem to jest mi nie dobrze o rano też tak mam... Teraz brzuch mnie czasami pobolewa jak przed miesiączka i mam duże uprawy jak nigdy, czuję jakbym miała okres. Urosły mi piersi i kolor brodawki troszkę pociemnial... Od tygodnia mało jadłam a przytyłam 1kg... Robiłam wczoraj test i wyszedł negatywny... PROSZE O POMOC!!!

Gość gość
A jak ci mamy pomóc?

Gość gość
Czy mogę być w ciąży??

Gość gość
test nic nie wykazał a ludzie na forum mają to wiedzieć? Bądź poważna! jeśli współżyłaś to owszem możesz być w ciąży.

Gość gość
Może Pani która też miała taką sytuacje i jednak była to może powiedzieć coś na ten temat... I mówienie czy ktoś jest poważny czy nie niczego nie zmieni skoro pytam na forum bo nie jestem pewna liczę na to że ktoś kto też tak miał powie co i jak...

Gość gość
A jakbym nie spotyka to raczej nie ptalabym o takie rzeczy... !!!

Gość gość
A jak Ci powiem, że nie miałam apetytu, powiekszyly się piersi, było mi niedobrze, miałam upaławy i bylam w ciąży to weźmiesz to za pewnik u siebie?

Gość gość
Test dziecino zrob!

Gość gość
Nie wezmę to za pewnik ale chodzi mi o to czy można być w ciąży mając okres?

Gość gość
jak się pieprzyłaś to nie krzyczałaś pomocy

Gość gość
Widzę że ludzie źle reagują na słowo "pomoc" i nie czytają że zrozumieniem, że ta dziewczyna potrzebuje rady od kobiety doświadczonej. Ludzie weźcie się opamiętajcie wszyscy mądrzy bo na anonimie.

Gość gość
Raczej mam prawo pieprzyć się z własnym mężem... Porostu chciałam rady bo nie mam nikogo aby się o takie rzeczy pytać!!

Gość gość
Testy były tej samej firmy? Bo dziwne że ten drugi negatywny. Ja bym poszła do lekarza, bo nawet jeśli to nie ciąża to może to być jakaś infekcja. I zrób sobie badania z krwi. Wykryją ciążę wcześniej niż lekarz może zobaczyć coś na usg

Gość gość
idź na betę albo do lekarza -innej rady nie ma. Nic ci nie da pytanie jak było u kogoś innego bo to co było u jednej osoby nie musi być też u ciebie tak samo.

Gość gość
Co do okresu w ciąży to czegoś takiego nie ma ale można mieć krwawienia w ciązy, które są mylnie brane za okres.

Gość gość
Okey dziękuję :) jednak nie pozostaje mi nic innego jak lekarz :)