Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
claudia8989

Ważna rozmowa z szefem

Polecane posty

Witam, wszystkich. Nie wiem czy podobny wątek został zakładany więc opiszę moją sytuację. Pracuje od ponad roku w firmie na stanowisku p. administracyjny z j włoskim moja pensja wynosi 2635 brutto . W grudniu kończy mi się umowa i moje pytanie brzmi jak rozmawiać z szefem o przedłużeniu umowy. Dodam że dojeżdżam do pracy ok 100 km od poniedziałku do piątku czyli dziennie wynosi mnie to 200 km mam w planach zakup domu w miejscowości w której pracuję co wiąże się to z kredytem. Jestem osobą odpowiedzialną , sumienną odkąd pracuję w tej firmie nie byłam na żadnym L4, wykorzystałam tylko 2 dni urlopu, w przeciągu 5 lat nie planuję mieć potomstwa chciałabym zostać w tej firmie. Wylatuję często do Włoch odnośnie tłumaczeń , na miejscu też wykonuję tłumaczenia ważnych dokumentów. Atmosfera w pracy jest miła , lubię ludzi z którymi pracuję. Dostałam podwyżkę w wysokości 100 zl na początku tego roku , ale na tym się skończyło. Proszę Wszystkich o radę jakich argumentów użyć idąc na rozmowę z szefem żeby albo dał mi podwyżkę albo umowę na czas nieokreślony. Z góry dziękuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować