Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze snem.

Polecane posty

Gość gość

Hej, od jakiegos miesiaca nie moge sie wyspac. Przez caly dzien chodze bardzo zmeczona, chce mi sie spac, wieczorem klade sie do lozka, leze po kilka godzin i pomimo zmeczenia nie moge spac ;( Jak juz uda mi sie zasnac to na 2, 3h, budze sie w srodku nocy i juz wiecej nie moge. Ktos cos?

Gość gość
Miałam podobnie pomogły psychotropy

Gość gość
Przyblizysz moze skad u Ciebie sie to wzielo, jakie pychotropy, jaki lekarz Ci przypisal i czy to byla terapia dorazna, czy wciaz musisz je brac?

Gość gość
Miałam dokładnie jak ty nie mogłam usnąć a jak wreszcie usnęłam to budziłam sie po kilka razy w nocy, oczywiście chodziłam do różnych lekarzy aż wreszcie poszłam do psychiatry i zapisał mi mirzaten (zażywam 1 1/2 i finlepsin 1/2 tabletki) śpię dobrze i jeszcze jedno bądź ostrożna gdyż jakby tobie lekarz zapisał leki na bazie benzodiazepin to pamietaj że nie można je zażywać dłużej niż kilka dni bo to są leki silnie uzależniajace a wtedy wpakujesz się w jeszcze większe tarapaty niż problemy ze snem, dlatego zawsze pytaj się na wszelki wypadek czy te leki uzależniają, mirzaten i finlepsin nie uzależniają.

Gość gość
Jeszcze jedno miałam obiekcje przed pójściem do psychiatry nie mam ani depresji ani nie nie cierpie na żadną chorobę psychiczną ale te lekarstwa mi pomogły.

Gość gość
Dzieki. Mysle, ze jak mi niedlugo nie przejdzie to pojde do tego psychiatry, chociaz psychotropow wolalabym nie brac :o Ale pewnie i tak mi co przepisze, bo towarzyszy mi tez ostatnio taki dziwny niepokoj. Ale to moze z przemeczenia, sama juz nie wiem...

Gość gość
Przed psyhiatrą możesz spróbować melisy.

Gość gość
Lekarz z przychodni przepisuje mi Zolpic.Uwielbiam ten lek-biorę 1/2 tabl. i zasypiam po 20 minutach,bez problemu mogę obudzić się po godzinie i śpię dalej.Rano jestem rześka i wyspana.

Gość gość
Co ty gadasz

Gość gość
Nie mozesz spać bo się w łóżku za sowe trzymiesz .