Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przetrwać wizytę teściowej ktora jest wampirem energetycznym?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie siedzi na kanapie w salonie podczas gdy ja pilnuje by mały nie spadł, jako ze dziś śpi w dużym łóżku naszym. Teściowej nie lubię za to, jak podle traktowała mnie od początku mojego związku z jej synem. Ja zawsze byłam dla niej fair i miła a ona ponoć do każdej byłej swoich synów była nieciekawie złośliwa i wredna. Wiec nie tylko ja tak mam uprzedzając ataki które być może będą tu zaraz rozbrzmiewac od niektorych. Ten typ to zaborcza, samotna, o zerowym niemal życiu prywatnym poza rodziną którą ciągle molestuje smsami by się spotkać itd.kobieta, która ma coś takiego w sobie ze większość ludzi źle się czuje w jej obecności nawet jak niewiele się odzywa. Skwaszona mina, ostry wzrok, postawa widoczna od razu jako oceniajaca wszystkich i wszystko, najczęściej negatywnie. Nosi ciemne stroje które podkreślają tylko jej ciemną aurę, bycie osoba ciagle zdołowaną, jej hipochondrie, neurotycznosc, panikarstwo i poczucie wyższości. Generalnie wydaje się być po prostu nienormalna, nawet dla przeciętnego człowieka. Wprasza się do wnuka (jestem na wychowawczym ) ze dwa razy w tygodniu. Nie może znieść ze on lubi bawić się z drugą babcią a od niej ucieka ... chyba przez te jej posępną aurę i nachalnosc wobec wnuka. Ja juz słyszałam nie raz ze to robie źle czy tamto przy dziecku. Zawsze jej mówiłam ze jeśli uwagi to poproszę bez przesady z ilością i trzeba zadbać o to jak się te "wskazówki" wypowiada. A dzusiaj chyba ją zdissuję jak cos mi znow powie!! Sama noga we wexystkim a wlasne dzieci wychowywali dziadkowie.Dzisiaj przylazla mimo że wczoraj już była. Ale co mam hej nie pozwalac?? Jak sama pyta?Dosyć jej mam i irytuje mnie ta gruba berta... Sytuacja patowa bo ma tu wnuka i syna

Gość gość
A musisz jej otwierać?

Gość gość
No mialam to samo. I tak masz pol biedy u mnie przylazila bezczelna prawie codziennie. Relacje sie pogarszaly stopniowo w koncu nie rozmawiam z nia w ogole. Mi wydaje sie, ze nie ma swojego zycia i jest zgorzkniala dlatego.

Gość gość
Po co się godzisz na wizyty 2 razy w tygodniu? Kobieto, tak trudno usta otworzyć i powiedzieć co się myśli?

Gość gość
18:03 widzę ze ona bardzo jest za wnukiem i widzi że on jej unika wiec chce to zmienić. . to co jej powiem? "Nie przychodz"? Liczy ze częste wizyty zmienia jego brak sympatii. W sumie jest postęp. Ale sama w sobie jest jakaś denerwująca . Chętnie wyszła bym z domu ale syn nie chce być z nią sam na sam

Gość gość
Wyszlabym* Ale wkrótce jak nie wyrobie to rzeczywiście powiem jej ze dwa razy w tygodniu to za dużo.

Gość gość
to powiedz ze wychodzicie i was nie będzie itp....albo ze chcecie pobyc tylko sami może zrozumie

Gość gość
Znam ten typ. Nie da się jej niczego nauczyć moja po 3 latach nirjest w stanie zrozumieć słów "daj znać wcześniej kiedy chcesz przyjechać".

Gość gość
18:03 widzę ze ona bardzo jest za wnukiem i widzi że on jej unika wiec chce to zmienić. . to co jej powiem? "Nie przychodz"? TAK!!!! DOKŁADNIE TAK!!!! to nie jest przesadnie trudne. Po prostu "mamo potrzebuję trochę czasu dla siebie, wpadnij w sobotę" - syn zostanie z babcią i ojcem, to nic mu się nie stanie. Podawaj konkretne ODLEGŁE terminy następnej wizyty, a jak aluzja nie dotrze - powiedz wprost.