Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Hejka. 14 listopada doszło między mną a narzeczonym do zbliżenia. Doszedł we mnie. 15 listopada dostałam okresu. Jakieś 5 dni temu znów doszło do zbliżenia z tym samym finałem. Mam lekkie bóle podbrzusza, żylaste piersi, nabrzmiały brzuch. Wizytę u ginekologa mam dopiero 16 grudnia. Pracuję fizycznie i boje się o to że jeżeli zagnieżdża się we mnie fasolka, mogę zrobić jej krzywdę. Nie wiem czy nie jest za wcześnie na test :c co robić ? :( Cykl mam ok 28/29 dni. Ps. Tak jestem gotowa na maleństwo :)

Gość gość
A co to ma do rzeczy że pracujesz ? Ciąża to nie choroba , ja pracowałam calą ciążę i wszystko było ok. Nie panikuj , nie zawsze dowiadujemy się zaraz po zajściu że jesteśmy w ciązy i w tym czasie robimy różne rzeczy których w ciązy sie powinno unikac a dzieci rodzą się zdrowe i bez problemu. Poczekaj do okresu , jeśli nie dostaniesz , zrób test po tygodniu od spodziewanej miesiączki i wtedy będziesz miec pewnośc że jest wiarygodny,

Gość gość
Tyle że ja jestem po jednym poronieniu, nie wiedziałam że jestem wgl w ciąży i stało się to przez to że podniosłam o wiele za dużo niż powinnam.

Gość gość
Może ktoś poradzi coś jeszcze?