Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie dali nam ekspresu na raty bo

Polecane posty

Gość gość

Mamy za duży dochód....No paranoja

Gość gość
A gdzie ty sie starasz o zakup na raty ?

Gość gość
Euro RTV AGD

Gość gość
No paranoja.... macie taki DUŻY dochód a nie stać was żeby kupić sobie za gotówke ekspres :D 0/10

Gość gość
no i prawidłowo. też bym ci nie sprzedał na raty jakbym wiedział że mozesz kupic od ręki. poza tym sprzedaż ratalna wiąże sie chyba z jakimis bankowymi przekładańcami a bogatych ostatnio w bankach kroją

Gość gość
spójrz na to z ich perspektywy. jak tobnie opchną na raty to nie opchna na raty komus kto nie ma kasy. a skoro ty chcesz kupic na raty tzn, że wiecej kasy u nich nie wydasz tylko wydasz na co innego. ten co nie ma na całośc jak nie dostanie na raty to pójdzie i też wyda na co innego z tym ze juz u nich nic kupi

Gość gość
czyli jak dadzą na raty tobie to kupisz u nich ekspres i zara poleziesz do konkyurencji kupic zmywarke. bo niby po kiego innego c***ja chcesz kupowac ekspress na raty. kuchnie sie urządza jednorazowo na ogół i dlatego chciałas wziąc na raty. ty myslisz ze tam idioci pracują? sprzedawanie komus kto pieniądze czegokolwiek na raty sie n kompletnie nie opłaca. natomiast jak ktos nie ma i mu sprzedadzą to go zwiąża umową do nastepnego zakupu który byc moze zrobi z racji dobrych doświadczeń u nich

Gość gość
faktycznie paranoja bo mój brat nie ma w ogóle dochodu,ma komornika,jest w tych wszystkich bikach srikach i wziął ostatnio monitor na raty.Co prawda nie jakiś drogi bo za 430 zł,ale że dali w ogóle to dziwne.Oczywiście on tego nie spłaci bo ma na wszystko wywalone,długów na jakieś 100 tyś .

Gość gość
predzej bym se w okularach przeciwsłonecznych zamontował HD niz wydał na monitor 430 zł

Gość gość
Moja tesciowa cie przebije emerytura 1100 a bank dal jej kredyt na 50tys zl to jest paranoja kolezanka ja podkusila zeby tamtaj pomogla teraz ta splaca dlug a wlasciwie to my (!) a tamta buja sie we wloszech, za jaja bym powiesila tego co dal takiej starszej kobiecie z takimi zarobkami przy samym czynszu 500zl kredyt ale podpisane nic nie poradzisz

Gość gość
Kuchnie mam nową wyposażoną jakoś 3 letnia. Stary ekspres mi się znudził więc chce nowy

Gość gość
ja też :D ale on nie dla siebie to kupił ,od razu sprzedał. Zagrywka dla kasy.Krzyż pański z takim typem w rodzinie.

Gość gość
jak to dobrze byc biednym. wszyscy ci pomagają nie to co elita finansowa z pgrów. nawet w sklepach agd rzucaja im kłdy pod nogi:(

Gość gość
2017.11.29 Możliwe ale chyba hipoteczny:) nie wierzę,pracuję w Banku i wiem jakie obowiązują przepisy.

Gość gość
"Moja tesciowa cie przebije emerytura 1100 a bank dal jej kredyt na 50tys zl to jest paranoja kolezanka ja podkusila zeby tamtaj pomogla teraz ta splaca dlug a wlasciwie to my " x a dlaczego spłacacie? co komornik babci przy takim dochodzie zrobi?