Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z pracodawcą

Polecane posty

Gość gość

witam. wracam wkrótce do pracy po długiej chorobie. moja kondycja zdrowotna nie wyglada najlepiej. jestem po operacji serca i często mam zdrowotne problemy. tak juz sie sprawa ma od kilku lat i oczywiście pracodawca byl o wszystkim informowany. jednak chce pracowac. renty mi odmówiono. w międzyczasie zmienilo sie kierownictwo i zaczely sie problemy. mam umowe i wszystko ok a staz pracy 8lat. obecnie chce wrócić po komplikacjach pogrypowych. wczoraj bylam na rozmowie, na takim spotkaniu i na moja prośbę o zmniejszenie zakresu obowiązkow co mam wskazane od lekarza bo serce coraz slabsze a praca fizyczna powiedziano mi że to nie możliwe raczej. bedzie rewizja w oparciu o opinie lekarską mojego lekarza gdzie mam miec napisane co moge robic a co nie i ma byc to skonfrontowane z zakresem obowiązków od pracodawcy. czy ktoś z was mial taka sytuację? czy czeka mnie zwolnienie? nie mam renty zadnej jak pisałam a pewno nikt mnie z otwartymi ramionami do pracy nie przyjmie w tej sytuacji. ktoś cos doradzi?

Gość gość
dodam że jestem dziewicą