Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Estera99

o co chodzi

Polecane posty

Gość gość
Ale musi was coś łączyć więcej niż tylko fascynacja swoim ciałem, bo to mija z wiekiem.

Gość gość
"każesz mi zmiejszyc wymagania a sam masz nie lepsze" To znaczy np. jakie mam?

dobrze jak się będziemy kochac to nawet z wiekiem nie przeminie a wszyscy faceci to debile i potrafią się tylko bawic uczuciami np. moimi

gość dziś Oczywiście musiała by wyznawać podobne do moich zasady w życiu i przynajmniej jedną pasję ze mną dzielić mmoze od razy 100 pasji ?

Gość gość
"mmoze od razy 100 pasji" Dziwną masz logikę. Nie 100 to niemożliwe, ale np. wspólne podróżowanie. Czy aż tak wiele wymagam?

Gość gość
My przecietniaki, brzydale możemy sobie pomarzyć o dziewczynie pozostaje nam oglądanie m jak miłość do końca życia

gość dziś "mmoze od razy 100 pasji" Dziwną masz logikę. Nie 100 to niemożliwe, ale np. wspólne podróżowanie. Czy aż tak wiele wymagam? a co jeśli nie będzie miała takich pasji jak ty ? co nie zakwalifikuje się u cb ?

Gość gość
"My przecietniaki, brzydale możemy sobie pomarzyć o dziewczynie pozostaje nam oglądanie m jak miłość do końca życia" Czasem lepiej nie szukać wcale niż c*****o trafić. A M jak miłość nie oglądam.

głupoty mówisz kazda potfora znajdzie swojego amatora ... przynajmniej tak myslalam póki nie zostałam po raz kolejny olana ..

Gość gość
Estera99 dziś Nasza wina, że lecisz na przystojniaków? jest tyle normalnych mężczyzn tylko wy ich nie widzicie i nie chcecie widzieć, bo jak się pokażesz z przecietniakiem heloł

Gość gość
"a co jeśli nie będzie miała takich pasji jak ty ? co nie zakwalifikuje się u cb ?" Powiedziałem jasno: - dobry charakter - wygląd w granicach mojego poczucia smaku (i na pewno nie górna półka) - przynajmniej jedna wspólna pasja scalająca związek

Gość gość
Estera99 dziś Nie znajdzie nie ma szans, bo kobiety są wzrokowcami chcą wszystko co jest ładne włącznie z facetem :D

gość dziś "a co jeśli nie będzie miała takich pasji jak ty ? co nie zakwalifikuje się u cb ?" Powiedziałem jasno: - dobry charakter - wygląd w granicach mojego poczucia smaku (i na pewno nie górna półka) - przynajmniej jedna wspólna pasja scalająca związek no to powodzenia w szukaniu

Gość gość
Aha no i podobne wyznawane zasady w życiu

Gość gość
"no to powodzenia w szukaniu" Szkoda, że to takie dziwne dla Ciebie czego oczekuje od związku.

Gość gość
Estera99 jesteś ładna więc nie powinnaś miec problemu ze znalezieniem chłopaka

Gość gość
Są tylko nie patrzą tak na wygląd jak kobiety

Gość gość
"a jednak to moja najgorsza kleska znalesc faceta ..." Klęską jest budować związek na gównianych fundamentach

Gość gość
A po co ci facet

Gość gość
Estera99 a miałaś kiedyś chłopaka?

Gość gość
nie mialam nigdy faceta

Gość gość
Estera99 co drugi mężczyzna zdradza żonę, co drugi traktuje kobiety przedmiotowo chcesz być pomiatana przez mężczyzn?

Gość gość
"co drugi mężczyzna zdradza żonę, co drugi traktuje kobiety przedmiotowo chcesz być pomiatana przez mężczyzn?" Czego to dowodzi? Ano tego, że cała ludzkość nasrane ma w głowach. To już takie łabędzie porządniejsze, bo łączą się w pary na całe życie.

Gość gość
"ale nie chce tez być sama cale zycie..." Rzekłem. Musi być trwały fundament by związek trwał i nie jest to na pewno uroda. Nie będę się już powtarzał. Albo trafi to do Twojej mózgownicy albo nie. Nie wiem po co ja się tu produkuje, mam ciekawsze zajęcia. Zmykam, życzę rozjaśnienia rozumu i powodzenia. Dobranoc Estera :-)

Gość gość
lepiej poczekać na chłopaka np. 5 lat niż cierpieć przez całe życie nie szukaj chłopaka na siłe

Gość gość
Nie bedziesz ślicznotko

Gość gość
bede bo kazdy mnie olwea :