Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauka w nas nie w las

jak się nauczyć robić ludzi w hooja???

Polecane posty

Gość gość
taka zabawa: "ten kogo nie wskaże palcem proszony o dobrowolne uiszczenie opłaty na ochotnika za psucie zabawy" "dziekuje. miło robiło sie interesy do zobaczenia":)

Gość gość
a ze tam jedna koorfa z druga która sprzedałaby (albo juz to zrobiła) matke za troche złota i lukru na zakalcu zacznie sie pultac*****ertolic od konfidentów to mi to koło c***ja lata...taki koorfa swiat.

Gość gość
tylko mi nie mówcie ze to niemoralne:D

Gość gość
bo cos czuje ze sie zaraz w biznesmenach obudzi moralność pod postacia etyki zawodowej i solidarnosci kapitału po czym zawiaże samorzutnie sąd kapturowy twierdząc ze wszystko koorfa możana dla zsyku akle do c***ja nie strzelać kooorfa z ucha...na swoich.. braci....siostry....kuzynów i innych pociotków w zbrodni.

Gość gość
okaże sie ze bóg tak naprawde jest tylko drzemał lecz przebudził sie gdy usłyszał o tak ogromnej zbrodni jak robienie w c****ja robiacych w c***ja i zara zacznie napiertalać piorunami i wysyłać zamaskowane grupy sędziów wolontariuszy

Gość gość
Czasami jest tak źe ktoś nam zrobił koo doopy i przez kilka lat nam szkodzi we wszystkim a takiemu nie można gnojowi nić zrobić nawet jesli zna sie jego przestępstwa i sa dowody na to bardzo widoczne . Po prostu takie kanalie nie będą nawet miały sprawy sądowej . Bo sa kapusiami policyjnymi .

Gość gośćlaluna
Nie rob tego,prosze,badz sobą

Gość gość
Zacznij od małych rzeczy. Zacznij robić w hooja podatnych i słabych, tak najłatwiej. Szukaj wśród starszych, dzieci, niepełnosprawnych. Możesz na przykład zaproponować pomoc staruszce w przejściu przez pasy a w międzyczasie zrobić jej kieszeń. Możesz od dziecka wyłudzić pieniądze, udając biednego. Itp. przykładów można mnożyć, poczytaj o oszustwach może znajdziesz inspirację. Wraz ze wzrostem pewności siebie w robieniu ludzi w hooja celuj wyżej - w średnią klasę, korposzczury na bogatych skończywszy. Dobrym zapleczem do robienia ludzi w hooja jest środowisko biznesowe. Warto wyłudzone pieniądze zainwestować w jakieś kursy, szkolenia, warsztaty, może nawet studia z biznesu. Da ci to szereg możliwości robienia ludzi w hooja. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość gość
zresztą jak sie daliśta zrobic w c***ja to jestesta frajery i morda w kubeł.

Gość gość
bulić kooorfy albo do pierdla. skończyła sie wam kariera biznesmenów a zaczełaa kariera konsumentów własnego gooofna

Gość gość
i taki mniej wiecej los was czeka zresztą nie po raz pierwszy ale to juz koorfa szczyt wszystkiego zeby jakis frajer was o tym uswiadamiał w dodatku za friko

Gość gość
z was koorfa wszystkich tacy spryciarze jak z wełnianej skarpetki gumofilce. regularnie raz na kilkadziesiąt lat was jepia ze wszystkiego co zajepalista a wy koorfa jakie głupie bylista takie kooorfa tempe jestesta niezmiennie

Gość gość
i o jakiej bezwzgledności wy chcecie rozmawiać? o jepaniu staruszek koorfa na emerytury? wy sie idźta lepiej jepnijta łbem osciane albo lepiej o naroznik razz a porzadnie to nie bede musiał wysłuchiwac tych jepanych pierdów w wykonaniu niedorozwinietych psychopatów

Gość gość
zebym nie planował na was zarobic to by mi sie nawet zal was zrobiło. ciagle ten sam typ. praktycznie ci sami ludzie. i ciagle to samo w troche innej scenografii. zeby nie róznice kulturowe to nawet dialogów by nie trzeba było zmieniac

Gość gość
co wy koorfa myslicie ze ktos tam nie wie o waszych smiesznych wałach i prymitywnych przekretach? ze kogos koorfa zaskoczyliscie do c***ja? albo zaskoczycie? ja prdl...nie wiem co przez was przemawia oprócvz głupoty i ignorancji ale założe sie że poczucie przynaleznosci do rónych gangów olsena kooorfa. idźta w chooi nie wracajta

Gość cze krwy
każdy kto prowadzi jakikolwiek interes jest ZMUSZONY robić wszystkich naokoło w hooja w celu tylko przeżycia, oto niewygodna prawda