Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna z nadwagą może podobać się facetowi?

Polecane posty

Gość gość
Waga ma ogromne znaczenie. 99 procent facetów chciałoby laski ładnej, zgrabnej, z dużym biustem. Nie chudej szkapy ani żadnego grubego kaszalota z oponą na brzuchu.

Gość gość
"99 procent facetów chciałoby laski ładnej, zgrabnej, z dużym biustem." - chcieć to sobie mogą. Ja obecnie jestem przy sobie i faktycznie mam mniejsze powodzenie niż jak byłam szczuplejsza, pomimo iż biust jest w miarę słusznych gabarytów. Z kolei jak byłam szczuplejsza to potrafiłam usłyszeć, że jestem płaska. Wiem, że istnieją szczupłe kobiety z dużym biustem, ale dla wszystkich panów ich nie starczy - bardzo mi przykro.

Gość gość
Nie chciałbym ani grubej ani kościotrupa. Oba te rodzaje kobiet są aseksualne.

Gość gość
Może

Gość gość
Do gość wczoraj Chyba ci się coś pomyliło tylko 70% chce szczupłej reszta woli laski z nadwagą i oponką na brzuchu

Gość gość
gość dziś - to zrozumiałe i powszechne że odrzuca się skrajności. I o ile kościotrup (jak brzydko określiłeś bardzo szczupłą kobietę), to mniej więcej wiadomo jak wygląda, o tyle gruba to jedna wielka niewiadoma. Dla mnie ewidentnie gruba jest Dominika Gwit a już np. Ewa Farna jest lekko przy sobie i wygląda całkiem nieźle. Myślę że w przypadku Gwit nie ma co dyskutować - bo to już otyłość olbrzymia, to w przypadku pani Ewy, która na moje oko ma lekką nadwagę (w dodatku proporcjonalnie ulokowaną) zdania będą podzielone. Tu na kafe nawet o dziewczynie ważącej 58 kg przy wzroście 164 cm niektórzy znawcy będą pisać, że to otyły spaślak, więc wielu tutejszych głosów nie ma co brać pod uwagę (o ile nie chce się popaść w kompleksy wielkości Wielkiego Kanionu).

Gość gość
Kobieta powinna mieć pełne kształty nosic rozmiar 40-42

Gość gość
ten ostatni wpis jest pewnie kobiety:D

Gość Órwana  z  choinki
5 kg to niewielka nadwaga, a więc ma szansę podobać się niejednemu.

Gość gość
Każdy mężczyzna jest inny jedni wola chudsze drudzy grubsze więc raczej waga nie ma znaczenia co kto lubi :)

Gość gość
Tak. Facetowi z plemienia ludozercow ;)

Gość gość
A 116 kg i 156 cm wzrostu ktos pokocha ? Ladna buzia .

Gość gość
ktoś na pewno, znam pewną ilość osób z takim fetyszem :) od razu dodam, że więcej kobiet kocha się w grubasach, niż na odwrót. Bądź co bądź tak nadwaga jest już chorobą :D

Gość gość
Raczej nie choruje tylko samotna jestem .

Gość gość
116 kilko to choroba, dość wcześnie odbierze ci całe zdrowie .

Gość tamka
Nadwaga to jedno otyłość to co innego. Jest wiele osób, które szukają ratunku, potrzebują zwalczyć otyłość. Są sposoby leczenia i to bardzo skuteczne. Na stronie https://www.tourmedica.pl/ znajdziecie bazę klinik, które zajmują się tym zagadnieniem oraz wieloma innymi. Poza ofertą i cennikiem są tam także opinie i oceny pacjentów. Wszystko w jednym miejscu.

Gość gość
Farna spasła się okropnie i wygląda jak wieloryb. A wcześniej była super, i ładna i zgrabna. Szkoda.

Gość gość
Ewa Farna to śliczna dziewczyna ale jeśli nie uda jej się zapanować nad wagą to skończy faktycznie jako kaszalot

Gość gość
Ja mam BMI dobre i nigdy gruby nie byłem. Nie mógłbym spotykać się z kobietą otyłą, z fałdami tłuszczu. Dla mnie to aseksualne.

Gość gość
W USA potężne kobiety mają branie. Było o tym w TVN Style, ilu mają fanów. Tam jest pełno dziwaków, którzy mają dziwne upodobania, kto im zabroni?

Gość gość
To nie takie bidulki z lekką nadwagą, tylko zwały tłuszczu, które ledwie chodzą

Gość gość
Ja np waże 75kg a podobam się chłopakowi który waży 15kg mniej ode mnie :D

Gość gość
Ja jestem otyla i mam duze powodzenie u murzynow ( mieszkam zagranica ). Ale ja ich nie chce , sa natretni , nie moga przejsc obok mnie obojetnie , zagaduja , chca numer tel .Nie ktorych spotykam kilka razu i nie odpuszczaja . A ja chce tylko Polaka .Ile bym dala zeby jakis Polak do mnie zagadal zagranica .

Gość gość
a ja mam 176 wzrostu i ważę 54 kg. Są tacy, którzy wmawiają mi, że jestem za gruba. Szczerze mówiąc niezbyt mnie to obchodzi

Gość gość
przeciez to ci powinno dac do myslenia...ze cos z twoim charakterem jest nie tak skoro jestes ladniejsza od kolezanek a nadal nie znalazlas meza czy stalego faceta. moze doszukuj sie przyczyny w charakterze. ja wazne 85kg przy wzroscie 160cm... i od 8 lat mam 1 faceta, z ktorym sie pobieramy pczatkiem roku. w dodatku przez te 8 lat tak na szybko jak policzylam to 5ciu kolegow sie probowalo do mnie przykrecic na powaznie. bo jak to mowili...jestem zawsze usmiechnieta, dobra, rodzinna, normalna

Gość gość
Miałem kobitkę 10/10 i to jest udręka, cały czas jest adorowana, zawsze ktoś się do niej klei do tego uświadamia cię że mogła by mieć "lepszego". W końcu przy takiej ilości adoratorów jednemu dała i związek się skończył. Teraz mam żonę z opinią, to jej się trafiło fajne ciacho, miło spokojnie sobie żyje a jak mi się zechce szprychy 10/10 to idę na kuwy.

Gość gość
A mi się podobają przy kości ze względu na sex, ślicznotki przyzwyczajone są do tego że one rządzą, to nie tamto be, a puszysta jest otwarta na wszystko, dorwała fajnego faceta i się stara, głową ja nie boli, głębokie gardło, anal, różne pomysły na większość jest chętna.

Gość gość
Chude nie mają tak wielkich cycków, a ja lubię na Hiszpana

Gość gość
Jak najbardziej