Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On chce się dla mnie rozwieść a ja sama nie wiem czego chce od życia

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mi to powiedział, na początku wysmiałam go ale potem zauważyłam że mówi poważnie. Nie spodziewałam się ze do tego dojdzie, to miał być tylko seks. Sama jestem w związku i nie jestem pewna co do moich uczuć. Ktoś coś poradzi?

Gość gość
potepiona na wieki masz szanse jak sie nie zmienisz

Gość gość
Jaka potępiona? co ty bredzisz?

Gość gość
Ogień piekielny cię pochłonie zlodziejko! Postawiłas sprawę jasno? Bo chyba nie skoro swiruje z rozwodem.

rozwód to paszport do piekła a przynajmniej nie bedziesz szczesliwa z nim bo bóg nie bedzie ci błogosławił rozwód to wymysł demonów mozesz mu to powiedziec

Gość gość
czy ja zabłądziłam na forum dla dewotek?

Gość gość
raczej w życiu i dlatego trafiłaś tutaj...

Gość gość
Chyba ci sperma oczy zalała że nie widzisz kitu.

Gość gość
kompletnie nie rozumiem waszych odpowiedzi pisze na forum bo chyba po to jest chce aby ktoś chłodnym okiem spojrzał na moją sytuację

Gość gość
Dowiedz się o co ci chodzi na początku. Powiedz to jemu.

Gość Taki Zielony
Co zmieni rozwód? Może tyle że nie będzie miał żony, ale jeśli tak mówi to już jej nie ma. Weźmy taki Trump ma chyba trzecią żonę i wszystkie szczęśliwe. Coś w tym jest ale jest jeden warunek facet zazwyczaj jest świnia ale musi mieć gest i kasę :P i wtedy rozwodzić się można po wielokroć :D

Gość gość
on żonaty a ty w związku heh jedno warte drugiego

Gość gość
Dzisiaj też o tym mówił chce się rozwieść i ze mną związać, o to tu chodzi ja nie myślałam by rzucać swojego faceta, planujemy ślub za 2 lata ale teraz ciężko mi rozeznać się w moich uczuciach, nie wiem kogo kocham

Gość gość
To bardzo proste -kochasz tylko siebie.

Gość gość
Dlaczego tak mnie źle osadzasz? może do obu coś czuje? nie potrafię tego określić.

Gość gość
To ty musisz odpowiedzieć sobie na pytanie kogo kochasz i z kim chcesz planowac swoje życie Nikt ci tutaj nie pomoze

Gość gość
O ja pierdziele. Obustronne k******o nastąpiło, a tfuuuuuuu

Gość gość
Dopiero narzeczona, a już bolca znalazła ? To nie wróży dobrze.

Gość gość
ale wybrać jednego będziesz musiała albo będziesz tkwić w takim trójkącie bez ślubu

Gość gość
Już lepiej zostać koniobijcą do końca swych dni niż na taką szmatę trafić.

Gość gość
kochanek to świetny facet ale tak logicznie patrząc po co mi 11lat starszy? Z przeszłością, żoną, dwójka dzieci ale zaspokoić mnie umie tylko on. Lubię też z nim rozmawiać, mamy wspólną zawodową pasję, kupuje mi mnóstwo prezentów, bogaty też jest. A mój facet z kolei to bezdzietny kawaler, w podobnym wieku, na seksie to się raczej nie zna, ma dobrą pracę, jedynak więc po rodzicach wszystko dziedziczy, będąc z kochankiem musiałabym wszystko dzielić z jego dziećmi.

Gość gość
jeszcze powiedz że jeden zna i wie o drugim ha

Gość gość
E to naprawde chyba prowo. Nie wierze, ze az tak cyniczne sa mlode kobiety. To bankowo prowo. Calkowicie wiare w mlodych ludzi by mi odebralo. Elena

Gość gość
kochanek wie że jestem w związku ale narzeczony oczywiście nic nie wie. Jaki niby cynizm? A czym mam się niby kierować w wyborze partnera? Patrzę przeszłościowo

Gość gość
a ile masz lat może powiedz?

Gość gość
Na moje oko autorka niedługo 33 będzie miała

Gość gość
A po co ci dzieciaty rozwodnik?

sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musoles

Gość gość
Seks to ludzka sprawa stworzona przez Boga