Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
evildoll

Mój ex

Polecane posty

Witam serdecznie Chciałabym porady,gdyż nie radę sobie z jednym problemem. Byłam z chłopakiem prawie 2 lata, jednak zerwaliśmy z powodu rutyny i jego czasami chorej zazdrości. Po zerwaniu kilka dni było nam bardzo źle,jednak z czasem usuneliśmy nasze kontakty i przez całe wakacje niee bylo kontaktu z nim. Kilka razy widziałam jego zdjęcia z innymi dziewczynami jak sie całowali itp. byłam mega wkurzona i zrozpaczona,bo zasięgał się , że kocha mnie za zawsze i ponad wszystko. Po wakacjach wróciliśmy do szkoły i wiedziałam,że między nami jest źle,więc spotkaliśmy się i pogadaliśmy, tyle. Jednak on po czasie zrozumiał ile tak naprawde dla niego znaczę. starał się bardzo wrócić do mnie. Dałam mu drugą szanse bo też go kochałam tak w głębi. Minęło już kilka miesięcy i dowiedziałam się, że gdy nie był ze mną to ****ał jakąś dziewczynę u niego w domu... To był dla mnie szok, czułam się wykorzystana , dużo płakałam i nadal nie mogę się z tym pogodzić.. Byłam jego pierwszą a on moim, a tu nagle takie rzeczy, niby nie powinnam być zła ,bo nie byliśmy wtedy razem,ale ja byłam czysta ,choć miałam okazje to zrobić to z kilkoma osobami. Jemu wystarczyła jedna blondynka ... jest mi strasznie źle z tym bo go kocham,ale chce mi się płakać i nie wiem czy jestem w stanie to udźwignąć .. Co powinnam zrobić? Jak się z tym pogodzić ? Ktoś miał podobny problem? Wspomnę, że przepraszał mnie za to bardzo często.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować