evildoll 0 Napisano Listopad 29, 2017 Witam serdecznie Chciałabym porady,gdyż nie radę sobie z jednym problemem. Byłam z chłopakiem prawie 2 lata, jednak zerwaliśmy z powodu rutyny i jego czasami chorej zazdrości. Po zerwaniu kilka dni było nam bardzo źle,jednak z czasem usuneliśmy nasze kontakty i przez całe wakacje niee bylo kontaktu z nim. Kilka razy widziałam jego zdjęcia z innymi dziewczynami jak sie całowali itp. byłam mega wkurzona i zrozpaczona,bo zasięgał się , że kocha mnie za zawsze i ponad wszystko. Po wakacjach wróciliśmy do szkoły i wiedziałam,że między nami jest źle,więc spotkaliśmy się i pogadaliśmy, tyle. Jednak on po czasie zrozumiał ile tak naprawde dla niego znaczę. starał się bardzo wrócić do mnie. Dałam mu drugą szanse bo też go kochałam tak w głębi. Minęło już kilka miesięcy i dowiedziałam się, że gdy nie był ze mną to ****ał jakąś dziewczynę u niego w domu... To był dla mnie szok, czułam się wykorzystana , dużo płakałam i nadal nie mogę się z tym pogodzić.. Byłam jego pierwszą a on moim, a tu nagle takie rzeczy, niby nie powinnam być zła ,bo nie byliśmy wtedy razem,ale ja byłam czysta ,choć miałam okazje to zrobić to z kilkoma osobami. Jemu wystarczyła jedna blondynka ... jest mi strasznie źle z tym bo go kocham,ale chce mi się płakać i nie wiem czy jestem w stanie to udźwignąć .. Co powinnam zrobić? Jak się z tym pogodzić ? Ktoś miał podobny problem? Wspomnę, że przepraszał mnie za to bardzo często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach