Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zestawy startowe z Neonail

Polecane posty

Gość gość
Wg mnie lepiej zainwestować w mocniejszą, jak trochę robisz hybrydy to odczuwa się różnicę w czasie wykonania.

Gość sylwia334
Ten ze słabszą lampą ma bardzo ładne kolory lakierów dobrane :) Jak dopiero zaczynasz to myślę, że powinna być w porządku, mi się dobrze z nią pracowało.

Gość danka dana
Mam tę lampę 24W/48W ECO i szczerze polecam, na własny użytek idealna. Fajne też są te małe lakiery, mam nadzieję, że wprowadzą takie na stałe :)

Gość gość
a co sądzicie o tych zestawach bombkowych? które połączenie polecacie? podoba mi się homecoming, ale zastanawiam się jak z kryciem.

Gość wendyy
Ja kupiłam bombkę, bo lampę już mam :) Mi się najbardziej podoba Ready to glow, z Sexy Red - taki świąteczny :)

Gość gość
A ja chyba właśnie wolę ten z Homecoming. Warming memories to w ogóle udana kolekcja, chyba mam słabość ;)

Gość oska13
Mam mocniejszą i bardzo dobrze się z nią pracuje. Ogółem to naprawdę dobra cenowo okazja, można się solidnie wyposażyć.

Gość gość
a ja bym brała ten z kuferkiem właśnie :) jak dużo wyjeżdżasz to się przydaje

Gość gość
Fajne są bardzo, gdybym nie miała zestawu do hybryd to pewnie bym się cieszyła gdybym coś takiego pod choinką znalazła szczególnie z tą bombką fajna sprawa, ale ja teraz też na https://www.pierrerene.pl/pl/ jeżeli chodzi o hybrydy się przerzuciłam i ta opcja 3w1 ready and go jest rewelacyjna moim zdaniem, o wiele szybciej manicure robi się a efekt ten sam jak z trzeba produktami

Gość gość
Bombkę kupowałam już jakiś czas temu, ale tę z Natural Beauty - lubię takie klasyczne nudziaki :)

Gość gość
ja nie jestem fanką zestawów, lampę kupilam oddzielnie, lakiery z makear oddzielnie, przybory oddzielnie, wyszło mnie praktycznie tyle samo

Gość gość
O, dobrze wiedzieć :) Ja do tej pory robiłam zazwyczaj u koleżanki, ona też pracuje na Neonail i bardzo podobają mi się ich kolory. Albo np. Aquarelle :) Może i mogłabym spróbować teraz sama, bo jak patrzę na ceny to faktycznie się opłaca.

Gość gość
mam nadzieję, że wprowadzą te lakiery 3ml na stałe, jak ktoś robi paznokcie tylko dla siebie to by się przydało :)

Gość gość
Hm, cenowo faktycznie bardzo dobra okazja. A wiecie czy można dobierać sobie kolory lakierów do tych zestawów?

Gość gość
A polecacie te z kuferkiem? Warto się w takie rzeczy bawić u początkujących? :)

Gość laurenz
Zależy jakie masz potrzeby :) Jak np. często wyjeżdżasz, to na pewno się przyda. Jak planujesz też poszerzać kolekcję lakierów, to powiem z doświadczenia, że takie rzeczy przydają się też do organizacji po prostu :D

Gość gość
O, ten z lampą 36W to coś dla mnie :D Fajnie, że można dobrać kolory, tylko szkoda w sumie, że nie mają mniejszych pojemności ;) Ja to raczej zużyję, bo robię też koleżankom, ale na początku czasem trudno zużyć wszystko.

Gość gość
myślicie, że znajdę jeszcze te zestawy stacjonarnie? czy lepiej online zamawiać?

Gość gość
Online na pewno wygodniej :) Nie trzeba po centrach handlowych biegać. Co prawda wtedy trzeba by czekac na po świętach już, ale taka okazja, że warto zamówić, póki są.

Gość gość
Z tego co widzę to jeszcze są dostępne w świątecznych cenach, więc korzystajcie :)

Gość baśka13
Kurcze, szkoda, że nie pomyślałam wcześniej, bo siostrze mogłam kupić... Sama robię sobie Neonail i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. A kolekcja Moulin Rouge to w ogóle cudo :)

Gość gość
Ja będę jeszcze zamawiać ten Smart Set Premium, słyszałam bardzo dobre opinie o lampie 24W/48W ECO :)

Gość izzy6
Takie zestawy są dobre dla osób początkujących, ale potem i tak trzeba to modyfikować w zależności od naszych potrzeb. Ja lakiery kupuję na bieżąco co jakiś czas, a jeszcze przed świętami dostałam lampę UV CR 2171 o mocy 40W: http://adlergroup.eu/produkt/camry-cr-2171/ Przy świątecznej i sylwestrowej stylizacji sprawdziła się bardzo dobrze :)

Gość gość
Taki zestaw od Neonail sprawiłam sobie na początku mojej przygody z hybrydami i sprawił się doskonale, ale od razu praktycznie uzupełniłam kolekcję o dodatkowe kolory. Nowinki kolorystyczne uzależniają :3