Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

piszę bloga

Polecane posty

jakbyście chcieli poczytać co o życiu i wielu jego aspektach myśli taki ktoś jak ja i skomentować to zapraszam, tylko proszę konstruktywnie, merytorycznie, a przedewszystkim kulturalnie! :) inne takie będę usuwać https://carol-queerwewsi(kropka)blogspot(kropka)com

Gość NAMYSŁÓW Opolsk wojew
pokaż ogonek

Gość gość
Cześć Karolku :D

Gość gość
tak ja tak mialem ludzie mnie atakowali bo nie chodze do pracy ty zreszta tez byles w tym klubie, karolku :D

Gość gość
klubie nie pracujesz jak my jesteś zerem :D

Gość gość
a mnie atakowałeś :D

czasami "atakuje" konstruktywnie, a raczej wysuwam wnioski i przedstawiam smutne fakty czasami się dowartosciowuje, kosztem innych, odr****ludzki jak tu widac po tym portalu nie jestem w tym sam, brak mi sil i cierpliwosci, nerwy puszczają, tego drugiego sie wstydze i zaluje, a to pierwsze jestem dumny

Gość gość
A do kogo miałeś przyjechać :D. Dobrze, że nic nie pisałeś :D

gość dziś miałem :) ale mam gorszy okres, mniej kasy. Skoro dobrze ze nic nie pisalem, to nie ma juz problemu :) Serio, jestem teraz w szoku ze tu jednak nadal jestes. Wszyscy Cie juz mi tu pochowali :P

Gość gość
hahah :D.

Gość gość
W zasadzie to nie bylo mnie tu na wlasne życzenie, i dobrze mi to zrobiło.

Gość gość
W zasadzie to oficjalnie mnie tu już nie ma, denerwuje mnie, że nie mogę się skupić na graniu w diablo 3, przez te j3bane fora internetowe :O

jesteś od nas uzależniony po prostu :) jesteśmy dla Ciebie jak rodzina :D do rodziny się zawsze wraca, jak syn marnotrawny do ojca :P będziesz wracał, bo taki jesteś :) i to jest fajne kochane i urocze w tobie ze nie zapominasz :)

Gość gość
Mylisz się :P.

Gość Namysłów opolsk wojew
Kobiecy Karol będziesz oglądać w Telewizji klubowe mistrzostwa świata w siatkówce które odbędą się w moim Opolu, Łodzi i twoim Krakowie?będziesz oglądać klubowe mistrzostwa świata w siatkówce na Polsat Sport? Klubowe mistrzostwa świata w siatkówce odbędą się 12-17 grudnia 2017 i będą pokazywane na Polsat sport z Opola Łodzi i Krakowa będziesz to oglądać? Ja będę oglądać bo będą z Opola nadawać z Łodzi i Krakowa też będą nadawać na żywo na Polsat Sport

Gość Namysłów opolsk wojew
Kobiecy Karol będziesz to oglądać?

Gość gość
Hej Karol masz chłopaka? :) 🖐️ co sądzisz o Namysłowie który ciągle ci spamuje o jakichś Klubowych Mistrzostwach Świata w Opolu Łodzi i Krakowie? Kogo to obchodzi? I ile twój chłopak ma lat?

Namysłów opolsk wojew dziś Jeśli będą nadawane w internecie, to może obejrzę. Nie mam własnego tv a nawet na drugim tv rodziców nie obejrzę bo nie ma Polsat Sport (tv publiczna "darmowa" naziemna, jeszcze bez abonamentu) gość dziś Nie mam. Sądzę że to miły i mimo wszystkiego złego co robiłem przyjaźnie do mnie nastawiony, podobny człowiek, tak jak też Filip :)