Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dla bratanka wyprawkę taka jaką uważałam za słuszną i ona stroi fochy

Polecane posty

Gość gość
No i roszczeniiwe 500+ się nam tu przypałętało... A tak fajnie było, już królica musiała przykicać. Te, rozpłodówa - wypad do wyra nogi rozkładać.

Gość gość
gość 2017.12.03 Brak wyprawki nie jest powodem do wyrzywania sie sie na przyszlej mamie.Znam osoby ktore kupily w ostatniej chwili bo u nas jest zabobon by wcześniej nie kupowac gdy dziecko sie nie urodzilo.Pospieszyla sie autorka Co jakby nie kupila to co dziecko goke i bose by chodzilo?Moze taka nadgorliwa jest ze kupila ,dala i jescze wdziecznosci oczekuje bugwie jakej xx a ty się cepie wyŻyj na słowniku ortograficznym zanim zaczniesz tu pisać, bo aż oczy bolą! BÓg wie skąd się takie jełopy biorą.

Gość gość
Uważam, że autorka przegięła. Co jej do tego z kim żyje jej brat, a jak teściom nie pasuje, że synowa siedzi u nich na garnuszku to niech zażądają, by małżeństwo dokładało się do utrzymania. Nie rozumiem po co autorka się we wszystko wtrąca. Zgadzam się z tym co ludzie wcześniej pisali: to nie wygląda na szczerą chęć pomocy tylko na pokazówkę "jestem taka dobra i zaradna, dziękuj mi kocmołuchu, bo nie masz nic do gadania!". Brat autorki to kretyn. Czemu nie zmotywował wcześniej żony by szukała pracy? Już nawet nie o kasę chodzi, ale o niezależność, inaczej by na nią patrzyła rodzina męża albo w ogóle byliby już na swoim. Przy dwóch wypłatach wzięliby kredyt na mieszkanie i nie musieli na nikim wisieć. Co to ma być, że starsi ludzie utrzymują dwójkę dorosłych, a młodzi każdą zarobioną kasę przeznaczają na siebie? Tak, to lekkomyślne w takiej sytuacji sprowadzać na świat dziecko, ale autorka i jej rodzice przyzwyczaili młodych, że zawsze im pomogą i nie ma się o co martwić. 20 stron dyskusji na kafeterii, a nie można było usiąść i porozmawiać z bratem i rodzicami?

Gość gość
Te kilka wpisów to dopiero patolstwo.

Gość gość
Te kilka wpisów to dopiero patolstwo.

Gość gość
On to nie dla niej tylko dla dziecka kupiła ! Dobre! Logika głupka. Chciała sie pokazac i aby ktos jej na kolana padł. I nie padł. Zupełnie jak moja teściowa brzmisz. Z tym ze ta lisica najpierw sie pytała jaki rowerek. Jak sie juz dowiedziała to kupiła inny! Celowo. Ona tak zadecydowała. Panie boze. W debila człowieka robic. Dołączam do innych- autorka chciała sie poczuć jak władca, sponsor co to matce z laski kupuje wyprawkę. Wyprawkę kupuje sie razem z przyszła mama. Nawet kuzwa ludziom do szlachetnej paczki kupuje sie to co by chcieli- czego potrzebują. A nie rzuca co tam sie nawinęło pod reke. A ile to kosztowało - nie zbiedniejesz wiec odpuść jojczenie ile tonie wydałaś. Moze zwyczajnie tandetę kupiłaś.

Gość gość
Ładnie się rozkręciło prowo. Zaoczne studia pielęgniarskie? Tak, ale one są dla tych, którzy już pracują w zawodzie, a wiele lat temu skończyli liceum pielęgniarskie lub pomaturalne studium. I chcą lub muszą mieć wyższe wykształcenie.

Gość gość
No i roszczeniiwe 500+ się nam tu przypałętało... A tak fajnie było, już królica musiała przykicać. Te, rozpłodówa - wypad do wyra nogi rozkładać HAHAHHAHAHAHHAHA odezwała się miernota co nawet dziecka nie potrafi ogarnąć niezaradna życiowa patolka i jej jeden królik bo na więcej nie ma kasy , pieniędzy siły itd. itp. Pusta suka która chowa jedynaka pedała któremu trzeba na talerzu położyć wszystko bo c***a ma 15 lat i podetrzeć się nie umie ....jedynacek slacek :-D

Gość gość
fakt matki jedynaków to takie same kxxxxxy jak te rozbestwione bachory , wyjątkowej maści JA też nie cierpię takich bękartów i mówię stanowcze nie, jak taki pomiot chce się bawić z moimi dziećmi . wiadomo są ludzie i ludziska niekiedy są wyjątki , ale przeważnie te rasowe suki to dno moralne i intelektualne :-)

Gość gość
gość dziś no ty za to jesteś istną czomolungmą intelektu i kultury :o

Gość gość
21 20 o odezwał sie pomiot z jednym królikiem żałosna leniwa kreatura :-o chowająca downa któremu musi obowiązkowo wszystko dać na talerzu bo c***a do niczego sama nie dojdzie ahahhaha

Gość gość
sami jesteście downami i tymi krolicami i krolikami.zionie od was taka nienawiść do obcych ludzi na forum. a jesli chodzi o błędy to pisze z telefonu ktory se przestawia wyrazy nie chce sie mi przeprawiac kazdego.jak cie to razi to nie czytaj.pa milego dzionka!

Gość gość
Ciesz sie ze ty owa k***a matka jedynaka nie jestes ,pewnie masz stado królików i kazde ma innego ojca ha ha ha

Gość gość
Ciesz sie ze ty owa k***a matka jedynaka nie jestes ,pewnie masz stado królików i kazde ma innego ojca ha ha ha

Gość gość
jaka nienawiść są tu mamy jedynaków , są mamy dwójki dzieci , są mamy trójki dzieci , są mamy czwórki dzieci , są mamy piątki dzieci są mamy szóstki dzieci i pewnie i więcej też by się jakaś znalazła . A tu jest hejt bo jak jednej się coś nie spodoba druga podłapie i koło się kręci .

Gość gość
8 03 ahahahha wole mieć ich kilkoro każde z innym niż mieć jednego niewydarzonego pomiota szmato

Gość gość
Ja też jestem mamą jedynaczki, chciałam mieć syna, nie wyszło, więc w obawie przed kolejną córka dałam sobie spokój.

Gość gość
10 29 no idiotka do kwadratu dobrze , że twoja teściowa tak nie myślała bo by nie urodziła twojego gacha i nie miała byś co między nogi włożyć :-) I ja popieram cię w 100 % jak większość mam jedynaków nie rozmnażajcie tych chorych genów , macie rację brawo wy :-)

Gość gość
też mam jedną córkę bo nie chce drugiej... chciałam synka :(

Gość gość
Matko jakie wy jesteście prymitywne i wulgarne. Temat jest o jakiejś tam nietrafionej wyprawce, a wy już zrobiłyście szambo wrzeszcząc o jedynakach i o wielodzietnych jakby to w ogóle miało związek z ta dyskusją. Ja rozumiem, że można trochę odskoczyć od tematu ale to co wy wyprawiacie i te prostackie wyzwiska to jest jakaś tragedia. Wy śmiecie się nazywać 'kobietami'? Wy jesteście matkami? Wstyd. Ciekawe czy wasi mężowie znają wasze prawdziwe oblicza. Niejeden pewnie by się załamał. Uważacie się za lepsze od innych, a jesteście zwykłymi miotłami bez klasy.