Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam dla bratanka wyprawkę taka jaką uważałam za słuszną i ona stroi fochy

Polecane posty

Gość gość
Pani od marketingu dzismasz nowa fuche kierujesz forum ha ha ha

Gość gość
ale was zabolało kury :D ale was uwiera prawda :D tyle stron ujadania hahaha od razu widać, że utożsamiacie się z tą bratową i wcale nie bronicie jej tylko siebie. Większość bab z tego forum to nieudolne wpadkowiczki, bezrobotne i bez szkoły. Bijcie pokłony, bo łona dzieciory urodziła hahaha. Szacunek nie jest nadany z urzędu kochane leserki rozpłodowe. Na szacunek trzeba sobie zasłużyć. Żyjesz tak ok ale nie dziw się, że mamy o tobie takie, a nie inne zdanie.

Gość gość
" Po to istnieją instytucje dla ludzi, którzy pracy nigdy nie podejmą. Bo nie mogą lub po prostu nie chcą" hehe nie wierze Jak widać tutaj duzo siedzi bab które nigdy nie pracowały zawodowo Wartość pieniądza maja za nicsmutas.gif i śmieją sie z osób pracujących zawodowo . X Ja napisałam o tych instytucjach :-) Pracuje zawodowo. Więc nie śmieje się sama z siebie. Jednak u mnie w rodzinie, jak i w wielu innych są osoby, które utrzymuje Państwo. Czyli my. Osoby na to pracujące. Nigdy nikomu tego nie wypomnialam. Bo każdy z nas jest kowalem własnego losu. Jedni pracują, bo muszą. Inni chcą coś w życiu mieć, Więc pracują jeszcze ciężej i dłużej (mój przypadek ) Ale jest też grupa ludzi, która wogole nie pracuję. To się nie zmieni. Stąd te instytucje.

Gość gość
gość dziś Tatusiek makler curunie wepchnal na stanowisko i ta sie podnieca i gardzi innnymi.Ciesz sie ze nie urodzilas sie w pijackiej rodzinie z downem.Tyle ci zostalo wyrzywac sie na ludziach co maja gorzej. x co to jest 'curunia' i 'wyrzywać'? hahaha następne niziny się wynurzają. Trzeba było się uczyć to byś dzisiaj nie stękała w tej swojej szlachetnej biedzie.

Gość gość
" Po to istnieją instytucje dla ludzi, którzy pracy nigdy nie podejmą. Bo nie mogą lub po prostu nie chcą" hehe nie wierze Jak widać tutaj duzo siedzi bab które nigdy nie pracowały zawodowo Wartość pieniądza maja za nicsmutas.gif i śmieją sie z osób pracujących zawodowo . X Ja napisałam o tych instytucjach :-) Pracuje zawodowo. Więc nie śmieje się sama z siebie. Jednak u mnie w rodzinie, jak i w wielu innych są osoby, które utrzymuje Państwo. Czyli my. Osoby na to pracujące. Nigdy nikomu tego nie wypomnialam. Bo każdy z nas jest kowalem własnego losu. Jedni pracują, bo muszą. Inni chcą coś w życiu mieć, Więc pracują jeszcze ciężej i dłużej (mój przypadek ) Ale jest też grupa ludzi, która wogole nie pracuję. To się nie zmieni. Stąd te instytucje.

Gość gość
No cóż, dorosły człowiek na czyimś utrzymaniu to co tu dużo mówić, porażka...

Gość gość
Polacy to najbardziej zaklamany i zazdrosny naród jaki znam. Byle zrobić komuś pod górkę. A co do ELIT, prawdziwa kochająca bogata zona/mąż pomoże drugiej osobie osiągnąć sukces.

Gość gość
No cóż, dorosły człowiek na czyimś utrzymaniu to co tu dużo mówić, porażka... X To nie jest porażka. To wybór życiowy. Nie każdy jest karierowiczem.

Gość gość
14:12 Nie trzeba być karierowiczem, wystarczy nie żerować na kimś...

Gość gość
Dawniej sam chłop zarabiał na rodzinę a kobieta była gosposia. Nagle kobiety w tych czasach robiąc to samo są pasożytami bez wartości?

Gość gość
14:12 Nie trzeba być karierowiczem, wystarczy nie żerować na kimś. X Skoro Para ze sobą *chodzi* jedna z osób nie pracowała i Nadal tego nie robi. To widocznie drugiej osobie to nie przeszkadza. Więc zgadza się dobrowolnie na utrzymywanie swojej połówki. To nie jest zachowanie z kosmosu. To miłość, przyjaźń i odpowiedzialność.

Gość gość
Dawniej sam chłop zarabiał na rodzinę a kobieta była gosposia. Nagle kobiety w tych czasach robiąc to samo są pasożytami bez wartości? X Dokładnie. Ja pracuję. Moi rodzice dali mi wykształcenie. Na nic więcej liczyć nie mogę. Więc sama daze do wszystkiego. Jednak wychowali mnie na osobę, która nie ma prawa oceniać innych. Bo każdy w życiu ma inny cel.

Gość gość
gość dziś Polacy to najbardziej zaklamany i zazdrosny naród jaki znam. Byle zrobić komuś pod górkę. A co do ELIT, prawdziwa kochająca bogata zona/mąż pomoże drugiej osobie osiągnąć sukces. xxx dokładnie, świetne podsumowanie bratowej autorki szmaty, która ciągnie męża i całą rodzinę w dół, pewnie go nie kocha.

Gość gość
14:18 No skoro nie dokłada się do budżetu to pewnie się "odwdzięcza" w inny sposób hehe, jak do normalnej pracy się nie nadaje to pewnie inne zdolności ma ;)

Gość gość
gość dziś Dawniej sam chłop zarabiał na rodzinę a kobieta była gosposia. Nagle kobiety w tych czasach robiąc to samo są pasożytami bez wartości? x dawniej były inne realia idiotko. kobieta była gosposią owszem, a to oznaczało noszenie wody ze studni i gotowanie jej, to było pranie na tarze i gotowanie ubrań, kobiety też szyły i cerowały ubrania dla całej rodziny, musiały nazbierać chrustu, nanieść drzewa, a nieraz i narąbać, paliły w piecach i pracowały w ogrodzie, a do tego zajmowanie się dziećmi sprzątanie i gotrowanie bez żadnych ułatwiaczy czy gotowców w postac***ampersów, pralek, zmywarek i z czym ty to porównujesz? Ze zbijaniem bąków u teściów? baba nie ma jeszcze dzieci, a od 2 lat siedzi i pierd******anapę, bo ona takiego tam wielkiego robi? poodkurza i posprząta własny pokój, a potem łaskawie zejdzie na obiadek do teściowej. Jesteś bezczelna żeby takie coś porównywać.

Gość gość
a po chvj współcześnie kobieta ma się realizować jako "gosposia"? większych ambicji nie macie? co to za satysfakcja? dawniej prało się w balii, zamiatało ze 3 izby, gotowało na piecu kaflowym codziennie, bo lodówek nie było - a dziś najegzotyczniejsze żarło i zakupy dostarczą pod drzwi, nawet odkurzać nie trzeba puścisz robota z czujnikiem i wyfloteruje ci podłoge samodzielnie. jakimi wy mitami żyjecie?

Gość gość
Do 13.59 nicnie nie zabolalo jestem kura domową i co ci do tego?tymie utrzymujesz?to ciebie boli.nie mnie.Tu chodzi o to ze niech kaazdy zyje jak chce.Pracujesz to super,jestes szczęśliwa to ok.ze jedziesz po kurach i pasozytach to co ci to daje ,?dowartosciowalas sie moim kosztem ....i ciesz sie jak glupi do sera

Gość gość
Pokaż ten temat bratu i bratowej - niech wiedzą, że wspólnie uważamy ją za szmatę -pasożyta, a jego za debila i barana, bo się jej dał w h***ja zrobić, wrobić w bachora i spier***lić życie - może się to zero ogarnie i bratową pogoni. Bo jak założyłaś tylko ten temat dla wylania na nią pomyj - toś wcale nie lepsza od tej pary debili.

Gość gość
Gość z 16:49 - w punkt :)

Gość gość
Jak tam juz się wyzylyscie sie na kurach +nierobach,darmozjadach ? Poprawilysciw mi humor ,dzięki papapapa

Gość gość
Ale tak samo mieli wielopokoleniowe domy więc mieli pomocy w wychowaniu. To nie jest kobietą bez ambicji bo ma jakąś ambicje. Ale widać że nie masz kultury bo nie możesz gadać jak normalna osoba niby wykształcona z ambicją tylko od razu idiot bo inne zdanie od ciebie. Ja pracowałam i później przeszłam na macierzyński ale ja też rabie drzewo i napale w piecu. A ty jesteś bezczelna żeby tylko porównywać do swojego własnego przykładu.

Gość gość
Babki tak sie nie cieszcie ta technologią bo wejda roboty seksualne dla facetów to juz doniczego nie będzie potrzebne.Z takim robotem lzej sie zyje .

Gość gość
Ciężarnej się nie obraża bo wam myszy wszystko zezrą .

Gość gość
Taki robot mniej szczeka.

Gość gość
Robot w ciążę nie zajdzie same plusy.

Gość gość
Nie trzeba mu 500+ płacić za świąd ci****py

Gość gość
Jestem kura domową i mnie nic nie uwiera wrecz przeciwnie.

Gość gość
Robota nie trzeba karmic i prawie nic nie kosztuje jego utrzymanie.

Gość gość
Niech każdy żyje jak im pasuje. Nikt nie ma prawo wtrącać się do innych czy to są sprawy rodzinne, intymne czy zawodowe.

Gość gość
Nie narodzi bachorów, którym potem trzeba szczepienia, przedszkola i szkoły sponsorować. Nie ma bachorów = nie ma dorosłych, nie ma dorosłych = nie ma durnych szwagierek, bratowych i teściowych. Koniec z Kafe :)