Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy kupić biustonosz do karmienia?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny! Jestem w 31 tygodniu ciąży. Zastanawiam się, kiedy rozpocząć poszukiwania biustonoszy laktacyjnych. Czy to już czas? Czy biust jeszcze urośnie przez te 2 miesiące? Jakie są wasze doświadczenia? Co radzicie? Będę wdzięczna za waszą pomoc. Pozdrawiam

Gość gość
Kup już do szpitala taki zwykły canpola czy na bazerku one są rozciagliwe a jak już urodzisz to wtedy taki pozadny. Są.kobiety które nie potrzebują takiego biustonosza ja noeobrazma sobie karmienia bez niego miałam strasznie podraznione skutki i od.początku nosiłam ci non stop z wkladkami.

Gość gość
Poczytaj np. tu: www.agumama.pl/idealnie-dobrana-bielizna-w-ciazy-i-w-okresie-karmienia/ www.forum.gazeta.pl/forum/w,32203,164316926,164316926,Stanik_do_karmienia_kiedy_kupic.html Odradzam w ogóle wszelkie "rosnące" i rozciągliwe, bo nie dają żadnego podtrzymania i to może być prosta droga do zatorów.

Gość gość
Ja co chwilę kupowałam. Przed porodem kupiłam 2, po porodzie nawał - piersi jak cysterny- kolejny, za parę tygodni kolejny, bo miska z tego który kupiłam w ciąży była ok, ale obwód juz nie.

Gość gość
tez jestem zdania, ze na poczatek starczy jeden i to najprostszy, bo nie wiemy jakie beda piersi podczas karmienia, nie wiadomo ile urosna. raz slysze ze urosna o rozmiar, raz ze beda wielkie, a innej praktycznie nie urosly wcale. ja na razie kupilam zwykly bawelniany, w tym momencie miseczki sa luzne, a jak zobacze jakie mam piersi podczas karmienia , to sie moze skusze na te ladniejsze

Gość gość
Pisałam o 12:58. Nie uznaję rosnących biustonoszy.