Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pociągają mnie kobiety tylko po 30 stce

Polecane posty

Gość amator dojrzałych brzoskwiń
ja tez wolę kobiety po trzydziestce i 40 tce, maja ladne cialanago wyglądają świetnie, pewnie że sa też brzydkie raszple, ale wole ladną 35 latkę, niż opryszczoną nastolatkę - taki mój gust

Gość Taki Zielony
Wygląd zewnętrzny miły dla oka ale przemija, kręcą mnie kobiety błyskotliwe inteligentne

Gość gość
Znowu ten zboczeniec.

Gość gość
kolega jest ze starszą od siebie rozwódką (on 25 ona 32 lata) i generalnie sobie chwali, zaakceptował jej dziecko, zamieszkał z nią i gada że nigdy nie był taki szczęśliwy, że w końcu jest z kimś kto go rozumie, szanuje. ma z kim spędzać święta, wakacje że w końcu poznał czym jest domowe ciepło i bliskość. k***a jak tak o tym pisze to zaczynam mu zazdrościć ehh bo jak patrzę co w piątkowe wieczory wyprawiają małolaty to aż się wszystkiego odechciewa.

Gość gość
Szukał drugiej mamusi i znalazł, cipcia a nie facet.

Gość gość
Taki Zielony piszesz jakby nie było inteligentnych 20 :o

Gość gość
A ja wole młodszych od siebie...:/pociągają mnie mężczyźni ok 24 do 34....sama mam 40 i jestem atrakcyjna, i mam powodzenie u właśnie młodszych ..

Gość gość
Kolejna stara baba z bogatą wyobraźnią.

Gość gość
Jest co raz więcej takich związków wiec i musza istnieć mężczyźni co wybierają starsze kobiety. Oczywiste jest ,ze nie wszyscy bo jednak nadal jest bardzo dużo związków gdzie on jest starszy. W Polsce to jeszcze jednak temat tabu i niedowierzanie ale za granica już nikogo to nie dziwi, może dlatego nasze kobiety po 40ce są nie chętne takim związkom bo jednak społeczny ostracyzm nie jest fajny. Ja mieszkam za granicą i nikt nie wnika ile ja mam lat a ile moj partner. Mieszkamy razem i sąsiedzi uważają nas za małżeństwo, u lekarza to samo, w banku i innych instytucjach tez. Bliscy znajomi, znajomi wiedza jaka jest różnica wieku i już dawno to zaakceptowali.

Gość gość
W Polsce jest bardzo małych takich związków, bo po prostu młodzi faceci nie chcą starych próchen.

Gość gość
03:40 a jaka jest miedzy wami różnica?

Gość gość
Ja wole starsze od siebie 30-40latka będzie idealna dla mnie

Gość gość
Ładnie masz nawalone we łbie.

Gość gość
mówcie co chcecie ale 30 to najlepszy wiek dla człowieka i wcale nie te 20 ( mogłabym mieć całe życie 30+, tylko czas czas do przodu płynie :( i facet który patrzy za takimi dojrzałymi ,sam jest dojrzały albo szuka mamy;)

Gość Taki Zielony
Gość 'ówka z wczoraj 02:16 ;-) nie napisałem że nie ma inteligentnych 20 może i są ale w nich tyle kobiecości co beaujolais wytrawności :-)

Gość gość
Dwudziestki są najbardziej kobiece, seksowne i pociągające, większość facetów to powie. Trzydziestki to już jednak nie te ciało i uroda, po co zmyślać, że nie.

Gość gość
Dla 15 latka to może...

Gość Taki Zielony
Moim zdaniem 20 zawsze ma jędrne ciałko z wiekiem trzeba coraz więcej nad tym pracować ;-) jednak ciałko nie równa się kobiecości, wiem że są amatorzy kwaśnych jabłek i zielonego agrestu i jedno i drugie jędrne, ale ja wolę poczekać do końca lata aby poczuć ten smak.... :-)

Gość gość
Właśnie kobiety po 30 są bardziej kobiece, seksowne jeśli chodzi o 20latki to wyglądają jak dzieci 15 letnie.

Gość gość
20 latka jak 15latka? :D Średnio do 18roku życia rośnie biust, okres dojrzewania też już mają za sobą więc i biodra są. 20 ma więc ciało idealnie rozwinięte i najbardziej jędrne, jedrniejszego już nie będzie mieć. Po 25roku życia organizm zaczyna się starzec, natury nie oszukasz

Gość Taki Zielony
O ile można tak powiedzieć to do niektórych rzeczy trzeba dojrzeć :D

Gość gość
Stare baby się pocieszają, że są lepsze od dwudziestolatek, ale to przecież parodia.

Gość Taki Zielony
A młode nie muszą się martwić ;-) ideały są szybko zastępowane.... przez "nowe" ideały :P, a każda kobieta może wybrać czy cieszyć się życiem czy umartwiać nad rozlanym mlekiem młodości po tych 25 :D

Gość gość
20latki nie mają idealnie rozwiniętego ciała są zazwyczaj za chude, mają nogi jak patyki, twarz dziecka, zero seksapilu tylko pedofilowi mogą się podobać 20latki.

Gość gość
Kobieta najlepiej wygląda w wieku 32lat.

Gość Taki Zielony
Jak dla mnie "najsmakowitsze" sa te z '9 tylko nie mogę się zdecydować czy z trójką z przodu czy z dwójką :D i pierwsze i drugie mają swój niebywały urok ;-)