Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan zagubiony

Nie kocham żony a tkwie w małżeństwie

Polecane posty

Gość Pan zagubiony

Jestem 6 lat po ślubie,syn 4 lata.Mieszkam i pracuje za granica ponad 12 lat.Moje malzenstwo nigdy nie bylo zbyt udane,zona zdradzila mnie krotko po slubie,klamala,nie szanowala mnie,wazne byly dla niej pieniadze i wygodne zycie.Spotykala sie ze swoim bylym facetem,jego zona mnie o tym poinformowala,zlapalem ja w lozku z innym dwa razy.Ona caly czas mnie oklamuje,w najdrobniejszych sprawach,potrafi nie placic rachunkow a mowic ze to robi,potem jak odkrywam zaleglosci to sie glupio tlumaczy,wyczyscila wspolne konto do zera i nie umie wyjasnic na co wydala 8 tysiecy.Malo nie daje co miesiac na dom,okolo 3,5 tysiaca a ona narobila dlugow po rodzinie,naplakala ze nie daje jej na zycie itd.I wciaz klamie i zmysla,popija sobie duze ilosci alkoholu,dom az sie prosi zeby posprzatac,dziecko zwymiotowalo na dywan to nawet nie sprzatneła tego porzadnie tylko szmatka wytarla i gotowe wedlug niej.Syna nabuntowala przeciwko mnie,pluje na mniei wyzywa,nie czeka na mnie tylko na prezenty i mam wracac sobie do siebie.Z nia sie nie da rozmawiac,tylko krzyczy i wyzyw a po rodzinie opowiada zmyslone rzeczy na moj temat,ze ja wyzywam,ze bije,ze mam kochanke,ze mi wszystko nie pasuje itd ale to ona nie chciala mieszkac ze mna za granica bo wolala byc blisko mamusi i koleżanek.Dawno przestalem ja kochac,nie sypiamy ze soba od ponad 3 lat,znienawidzilem ją poprostu.

Gość gość
I? Czego oczekujesz od nas? Kto ma rozwiazac twoj problem? No chyba nie kafeteria. Jak jest do bani, to sprawa o rozwod z orzeczeniem o winie, badz polubownie. Alimenty na dziecko, bo matce dziecka nie zabieraja i koniec balu panno lalu. Elena

Gość gość
Jedno słowo: potwór.

Gość gość
Co ty jeszcze z taką francą robisz?

Gość gość
Jak chcesz, to się odezwij, pogadam z Tobą :) nadi.sowhat@gmail.com

Gość gość
ozeniłes się z pingwinicą? sybki jesteś:P

Gość gość
Zrób test czy to dziecko na pewno jest aby Twoje!!! Z taka puszczalska baba to nie wiadomo

Gość gość
rozwód

Gość gość
drogi autorze, CO TY Z NIĄ JESZCZE ROBISZ????? I nie tłumacz że jesteś z nią dla dzieci bo to idiotyzm. ZOSTAW JĄ I KONIEC, na co i po co robisz to sobie? JAKI POWÓD?? Znajdziesz inną, bardziej pasującą, ale nie gdy siedzisz z obecną. Rób decyzje już dziś. Powodzenia.

Gość gość
słebausz. zamiast nagrac co robi i zbierac dowody, by wygrac w sądzie jej winę, to płaczesz

Gość gość
wiem co mowie - gromadz dowody, bo potem bedzie za pozno. A co do dzieci, to jak bedziesz mial przyznane kontakty i dbal o dzieci, to wszystko powoli sie ulozy, naprawde, powodzenia.

Gość gość
Jesteś c**a nie facet !

Gość gość
Dlaczego z nią jeszcze jesteś? Albo jesteś głupi albo taka ciepła klucha która boi się rozwodu.Na pawia mi się zbiera jak czytam takie historyjki facetów którym poprostu brakuje jaj.

Gość gość
Kobiety nie lepsze. Też lubią w gownie tkwić albo łapać za dwa chuje naraz.

Gość gość
Autorze Ty tak na serio ??? Gdzie miales oczy jak sie zeniles? Podobno widzialy galy co braly, Bierzecie sobie bezwartosciowe lalunie a pozniej placzecie, co sobie wziales to masz!! Jak Cie zdradzila krotko po slubie trzeba bylo od razu ja pognac w diably i dziecko tez moze byc nie Twoje.. Zastanawiam sie skad sie tacy ludzie biora, jak mozna brac slub, mieszkac pod jednym dachem i sie nawzajem zdradzac , oszukiwac, przeciez to nie do pomyslenia, szok !

Gość gość
żonka cie też Nie kocha. jedynie twoje pieniądze