Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kocha mnie ale nie potrzebuje mi tego okazywać

Polecane posty

Gość gość

Cześć kochani:) Otóż mam chłopaka od ponad roku i zawsze było miedzy nami bdb do czasu naszej rocznicy mieliśmy kryzys i od tego momentu wszystko sie zaczęło. Chłopak nie proponuje i ewidentnie nie ma zamiaru nigdzie sie ze mna wybrać, chce ciagle tylko siedzieć w domu zachowuje sie dziwnie wiem ze kocha mnie całym swrcem ale nie ma zwykłych ludzkich potrzeb nie chce okazywać mi jakos miłości mowić czułych slow i sam tego wcale nie potrzebuje.. gdy rozmawiamy wievzorami przez telefon milczy i twiedzi ze nie wie o czym mowić. Mówi ze z dnia na dzien kocha mnie mocniej ale nie umie mi wyrażać uczuć jest powściągliwy dziwny a nigdy taki nie był. Każde spotkanie kolacje proponuje ja czuje sie w tym związku mężczyzna i kobieta na raz, on nie ma potrzeb żebym czuła sie przy nim bezpieczna zeby mnie uszczęśliwić czuje sie jakie bezradny i nie ma na nic ochoty, wiem ze kocha mnie na pewno i nie ma innej ale mnie to bardzo rani... dodam ze rozmawiać próbowałam 3 miesiące wręcz miał podane na tacy ne musiał sie nic domyślać i dalej nie potrafi mnie zabrać nawet na głupie ciasto.. w dodatku gdy ja cos zaproponuje i juz gdzieś idziemy to każdy płaci za siebie a czasem ja mu dokładam a jestem młoda osoba która nie zarabia własnych pieniędzy a on pracuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować