Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile dni najwięcej nie spaliście?

Polecane posty

Gość gość

Ile dni najwięcej nie spaliście?

Gość gość
od niedzieli godziny 6.00 do 7.00 w czwartek

Gość gość
Ze 2lata temu caly tydzien nawet chwili snu a teraz mi sie zdarza dwie lub 3 noce po kolei

Gość gość
Od poniedzialku do piatku okolo 10 godzin lacznie,dwie prace na noc i na dzien,kiedys to sie mialo wigor i ochote do zycia.

Gość zecik33
jakieś 5 dni nie spałem. Rzecz działa się w górach, od rana jeździłem na nartach do późnej nocy, wieczorem chodziłem do nowo poznanej góralki.Całą noc z nią spędzałem na gadaniu i nie tylko, a rano znowu na narty. Do tego dochodziło sporo alko. Po trzecim dniu zacząłem mieć halucynacj****ardzo dziwnie się czułem. Nie widziałem przeszkód na drodze i na nie wpadałem, do tego byłem w jakimś półśnie, chodzi o to że niby gadam z kimś, potem się wyłączam a potem okazuje się że tak naprawdę nikogo nie ma dookoła.

Gość gość
Też nie spałam pięć i pół dnia. To było jeszcze w liceum. Faktycznie z czasem mózg zaczyna się dziwnie zachowywać, refleks i postrzeganie się spowalnia - jak szybko potrząsałam głową na boki to mózg nie nadążał z rejestrowaniem obrazu, trochę jak po alkoholu- za to słuch się wyostrzył - wrażenie jakby głośne dźwięki mnie bolały. Myślenie ciężej przychodzi, trudno złapać myśli, ogólne rozkojarzenie i zmęczenie. Pod koniec miałam napady ciepła i gorąca, ręce się sporadycznie trzęsły, katem oka widziałam jakiś ****** czułam niepokój połączony z kołataniem serca. Po wszystkim strasznie długo spałam, ale potem wróciłam do normalnego cyklu dobowego. Generalnie nie polecam nikomu, szczególnie gdy w grę wchodzi prowadzenie samochodu, albo obsługa maszyn mechanicznych.

Gość gość
Ja bez spania nie przetrwam ani jednej nocy.

Gość gość
Trzy i trzy/czwarte