Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie odzywał sie 5 dni co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z pewnym facetem od 2 miesięcy. Co prawda jeszcze chyba nie jestesmy do konca parą i ja tez sie nie odzywałam, ale nie wiem co mam o tym myslec bo wczesniej odzywał sie kika razy dziennie przez 2 miesiace- tyle sie znamy. I teraz poszlismy do lozka 3 raz. I od ostatniego razu milczał, ja też nie pisałam bo nie chcialam sie narzucac- bo ostatnio przed spotkaniem to ja odzywałam sie pierwsza i czesto ja tez pierwsza do niego piszę więc nie jest to też tak, ze tylko on sie stara co chcialam od poczatku tego tematu zaznaczyc. I teraz on mi napisał mniej więcej tak: Witaj Kochanie oczko.gif już 5 dni uplynelo od naszego spotkania. Nieraz chciałem napisać, ale było mi glupio. Może dlatego, ze mialem wielkie oczekiwania co do naszego seksu, a czuje ze sie nie sprawdzilem. Mimo to mnie się podobało i jak będziesz chciala i mogla sie spotkac postaram sie miec dla Ciebie wiecej czasu niz mialem ostatnio. Caluje mocno i pozdrawiam. Co do tego seksu to faktycznie szybko sie spuscil i pozniej dopytywał czy sie mi podobalo tzn. po seksie, jak dla mnie bylo ok, ale myslicie, ze to byl prawdziwy powod nie odzywania sie ? czy to sciema? I na moim miejscu co byscie mu teraz odpisali, opieprzyc go dlaczego sie nie odzywał? Ciekawi mnie wasza opinia, czy to rzeczywiście może być powód do nieodzywania się i mógł się tak tym przejąć? Szczerze to martwiłam się przez te 5 dni, że to juz koniec miedzy nami...

Gość gość
Wiesz co ludzie chcieliby miec tylko takie problemy ...

Gość gość
Ewidentnie spotykał się z kimś jeszcze, został olany i odezwał się do ciebie. Miałam taką samą sytuację. Naiwnie łudziłam się, że ma dużo pracy, że nie chce się narzucać a pózniej napisał z byle głupotą i przeprosinami. Niestety po kolejnych kilku miesiącach okazało się, że takich jak ja były jeszcze 2 i z każdą postępował tak samo. Pamiętaj (złota zasada) jeśli mu zależy to znajdzie chwilę, ochotę aby się odezwać, napisać czy zadzwonić. A nie kilka dni milczenia plus tłumaczenie się

Gość gość
Chyba bym odpisała za 5 dni. Coś w stylu; hej, miałam urwanie głowy ;) mi się podobało. Pozdrawiam Niech troszkę pocierpi

Gość gość
Kiedyś też tak wszystko rozkminiałam i z perspektywy czasu powiem Ci, że nie warto. Tak jak ktoś napisał wyżej jeśli chciałby czegoś więcej to znalazłby czas już 5 albo chociaż 4 dni więcej. Raczej traktuje Cię jako zabawkę, nie chce zamykać furtki póki nie ma nikogo super na oku.

Gość gość
Brednie.

Gość gość
20.13 dokladnie. Jesteś jego rezerwowa

Gość gość
A ja powiem zupełnie szczerze że mnie to dziwi czemu dziewczyny tak szybko idą do łóżka z facetem. Nie mówię żeby czekać do ślubu ale powiedzmy rok. Co do autorki to osoba nieco wyżej dobrze napisała. Poza tym zawsze trzymaj dystans. Chroń serce reszta obroni się sama :)

Gość gość
Już był taki temat.

Gość gość
Dziewczyny maja racje, jestes rezerwa, a ten facet to swinia i traktuje Cie przedmiotowo.